DARK ROOM

Από παρτενέρ της Γουόλς, σέξι «κουνελάκι» (fotos)!

Από παρτενέρ της Γουόλς, σέξι «κουνελάκι» (fotos)!

Η 37χρονη καλλονή, Νικόλ Μίντγουιν, πρώην πρωταθλήτρια του μπιτς βόλεϊ, είχε την τιμή στο γυμνάσιο να είναι συμπαίκτρια  και παρτενέρ στην άμμο με την Χρυσή Ολυμπιονίκη, Κέρι Γουόλς- Τζένινγκς.

2c68bfe        Beach Volleyball Player Nicole Midwin Butt Naked Playboy Pussy Pictures www.GutterUncensored.com 1

Μαζί οι δύο αθλήτριες από την Σάντα Κλάρα, είχαν δημιουργήσει το 1995 στο Archbishop Mitty High School της Σαρατόγκα ένα αχτύπητο δίδυμο στη σάλα, βάζοντας τα ονόματά τους στο “Hall of Fame” του σχολείου, ενώ από το 2003 μέχρι το 2010 συμμετείχε σε τουρνουά μπιτς βόλεϊ της AVP και FIVB.

1009913364_e412fb462a_b   Beach Volleyball Player Nicole Midwin Butt Naked Playboy Pussy Pictures www.GutterUncensored.com 8    Nicole Midwin

Η γυμνή της φωτογράφηση για το Playboy, όπου τα 182 εκατοστά του καλλίγραμμου κορμιού της κάλυπταν μόνο η… φαντασία και το…φιλέ, ήταν απλά η αφορμή για τo σέξι “κουνελάκι” να περάσει αστραπιαία από το βόλεϊ στο χώρο του θεάματος και της μόδας. Πολύ γρήγορα μάλιστα είδε τις “μετοχές” της να χτυπάνε… limit up.

Beach Volleyball Player Nicole Midwin Butt Naked Playboy Pussy Pictures www.GutterUncensored.com 7    Beach Volleyball Player Nicole Midwin Butt Naked Playboy Pussy Pictures www.GutterUncensored.com 11    Beach Volleyball Player Nicole Midwin Butt Naked Playboy Pussy Pictures www.GutterUncensored.com 3

Παρόλα αυτά η “καυτή” Καλιφορνέζα, με ρίζες από Ιταλία, αν και πολυάσχολη πλέον businesswoman, δεν έχει ξεχάσει το άθλημα που την ανέδειξε και συχνά πυκνά συμμετέχει σε τουρνουά μπιτς βόλεϊ, βοηθώντας παράλληλα τα νέα παιδιά να μάθουν καλύτερα το άθλημα και εκτοξεύοντας το θερμόμετρο των θεατών στα… κόκκινα!