ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Από τα Γρεβενά για την 4άδα του Βαλκανικού

Από τα Γρεβενά για την 4άδα του Βαλκανικού

Αναχώρησε το πρωί οδικώς από τα Γρεβενά με προορισμό το Λέσκοβατς της Σερβίας η αποστολή της Εθνικής Παίδων, όπου το διάστημα 8-12 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το αντίστοιχο Βαλκανικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η 12άδα της Εθνικής:

Γεωργίου Ευάγγελος (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός) Πασαδόρος
Ρουσόπουλος Θεοφάνης (ΟΠΕ Χαλκίδας) Πασαδόρος
Ανδρεόπουλος Χαράλαμπος (Παναθηναϊκός Α.Ο.) Ακραίος
Κωτσάκης Φροίξος (ΑΟ Καλαμάτα 80) ΑΚΡΑΙΟΣ
Ράπτης Αλέξανδρος (ΑΕΠ Ολυμπίας) Ακραίος/Διαγώνιος
Καπετανίδης Κωνσταντίνος (ΑΣΘ Ηρακλής) Ακραίος/Διαγώνιος
Τζιάβρας Δημήτριος (Πήγασος Πολίχνης) Λίμπερο
Μακρυγιάννης Κωνσταντίνος (ΕΑ Πατρών) Ακραίος
Παπαλεξίου Γεώργιος (ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου) Κεντρικός
Ζαΐμης Πέτρος (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου) Κεντρικός
Δημούδης Κωνσταντίνος (Ολυμπιακός ΣΦΠ) Κεντρικός
Συναδινός Σωτήριος (Ολυμπιακός ΣΦΠ) Λίμπερο

Την αποστολή συμπληρώνουν ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Ζαλμάς, ο βοηθός του Δημήτρης Χριστοφορίδης, ο τιμ μάνατζερ Γιάννης Χλιός, ο αρχηγός αποστολής Θεόφιλος Ορφανίδης, ο φυσιοθεραπευτής Απόστολος Διαμάντης, ο στατιστικολόγος Στέφανος Μανιώτης.

Η Εθνική μας συμμετέχει στον Β’ όμιλο μαζί με τις Ρουμανία και Αλβανία. Στον Α’ όμιλο συμμετέχουν οι Σερβία, Μαυροβόυνιο, Μολδαβία και τον Γ’ όμιλο απαρτίζουν οι Βουλγαρία, Τουρκία και Σκόπια.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Ζαλμάς δήλωσε: «Η προετοιμασία κύλησε ομαλά, με εξαίρεση τον τραυματισμό του Αλεξάκη που αποχώρησε. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών όλο το διάστημα που είμαστε στα Γρεβενά. Στόχος είναι να κάνουμε δύο νίκες και να περάσουμε στην 4άδα. Να πάρουν τα παιδιά ένα μετάλλιο, να κλείσει ο δικό μους κύκλος με αυτά τα παιδιά μετά από τρία χρόνια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στο να κυλήσει με τον καλύτερο τρόπο η προετοιμασία.

«Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο, τους τοπικούς φορείς και ιδιαίτερα τον Κώστα Κυριακού που ήταν συνεχώς δίπλα μας σε ό,τι χρειαζόμασταν, όπως επίσης και το σωματείο ΓΣ Γρεβενών. Όλοι ήταν κοντά μας και παρείχαν τα πάντα έτσι ώστε να μην μας λείψει τίποτα».

Το πρόγραμμα του ομίλου της Εθνικής:

Τρίτη 8 Αυγούστου
16.30: Ρουμανία – Αλβανία
Ρεπό η Ελλάδα

Τετάρτη 9 Αυγούστου
14.00: Ελλάδα – Ρουμανία
Ρεπό η Αλβανία

Πέμπτη 10 Αυγούστου
19.00: Αλβανία – Ελλάδα
Ρεπό η Ρουμανία