A2

Από τα Μάταλα, στη Βούλα η Χριστοδούλου (φωτό)

Από τα Μάταλα, στη Βούλα η Χριστοδούλου (φωτό)

Μία ανάσα από την συμφωνία με την Θέτιδα βρίσκεται η 24χρονη Χρυσάνθη Χριστοδούλου, που από την Κρήτη και την κοιλάδα της Μεσαράς θα βρεθεί στην ομάδα του Χρήστου Παπαθανασίου, όπου θα έχει ξανά συμπαίκτρια την “κολλητή” της, Τουρνάκη.

xrysanthi_christodoulou

Η όμορφη 24χρονη πρώην ακραία του ΓΑΣ Μεσσαρά αναμένεται να είναι το τελευταίο φετινό απόκτημα της ομάδας του Χρήστου Παπαθανασίου, όπου βάσει του μέχρι τώρα ρόστερ της, δείχνει να έχει υψηλούς στόχους στη φετινή Α2.

christodoulou_xrysanthi

Συγκεκριμένα στον Β΄ Υπο- όμιλο του Α’ ομίλου της Α2 Γυναικών η ομάδα της Βούλας θα βρεθεί αντιμέτωπη με Aιγάλεω, Ηλυσιακό, Ηρακλή Κηφισιάς, ΖΑΟΝ, Τράχωνες, ΦΟ Βριλησσίων, Αγία Παρασκευή, Αναγέννηση Σάμου, Παγγεραγωτικό Λέσβου και την πρωταθλήτρια Κρήτης και πρώην ομάδα της Ηρακλείωτισσας άσου, Άθλεση, όπου ξεκίνησε το βόλεϊ στις ακαδημίες του συλλόγου το 2003.

tournaki_christodoulou

Πέρα όμως από το γόητρο η Χριστοδούλου στη νέα της ομάδα, θα έχει τη χαρά να παίξει ξανά δίπλα στην πρώην της συμπαίκτρια και κολλητή της, Ζωή Τουρνάκη, με την οποία ήταν μαζί από το 2009-2012 στην Άρτεμις Κορυδαλλού, τη μία από τις δύο ομάδες μαζί με τον Πανελλήνιο, που είχε θητεία στην Α1 Γυναικών η νεοαποκτηθείσα άσος της Θέτιδας.

beach_tournaki_christodoulou

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τη σάλα, η απόφοιτος των ΤΕΦΑΑΑ Αθηνών, που στο παρελθόν είχε κληθεί στις Εθνικές Κορασίδων Νεανίδων, έχει μεγάλη αδυναμία και στο Beach volley, όπου πέρα από τις μόνιμες παρουσίες της τα τελευταία χρόνια σε τουρνουά στα Μάταλα, το 2008 χρονιά κατέκτησε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα beach volley κάτω των 20 ετών με συμπαίκτρια την νυν άσο του Παναθηναϊκού, Μαριώτα Αγγελοπούλου.

beach_volley_nova_christodoulou

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...