Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Από την ΑΕΚ με αγάπη στη Μαρίνα

Από την ΑΕΚ με αγάπη στη Μαρίνα

Το καλύτερο δώρο πήρε ανήμερα της σημερινής ονομαστικής της εορτής και των γενεθλίων της η 22χρονη Μαρίνα Τσοχατζή που ανακοινώθηκε επίσήμως πριν από λίγη από την ΑΕΚ, με την “Ένωση” να δείχνει πως τιμά τις αθλήτριές της, αφού στην περίπτωση της νεοαποκτηθείσας άσου της Αλίκης Κωνσταντινίδου, η διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” της έκανε δωρο το νέο της συμβόλαιο στα γενέθλιά της.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Μαρίνα Τσοχατζή. Η 22χρονη αθλήτρια αγωνίζεται ως πασαδόρος και επιστρέφει στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ μετά από δύο χρόνια. Η Τσοχατζή είναι γεννημένη στις 17/7/1993 και έχει ύψος 1.76. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα του Παγγεραγωτικού.

Η ΑΕΚ την καλωσορίζει στην οικογένεια της ΑΕΚ. Η αθλήτρια στις πρώτες της δηλώσεις σχολίασε χαρακτηριστικά: “Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στην οικογένεια της ΑΕΚ. Πιστεύω ότι με πολλή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας και θα κάνουμε ξανά χαρούμενους τους φιλάθλους μας. Εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες και να έχουμε μια καλή χρονιά”. Η Μαρίνα έχει σήμερα την ονομαστική της εορτή και τα γενέθλια της. Χρόνια πολλά!

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...