Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Από την N. Ερυθραία, στην Κηφισιά «μετακόμισε» ο Φωλιάς

Από την N. Ερυθραία, στην Κηφισιά «μετακόμισε» ο Φωλιάς
Ο 20χρονος πρώην λίμπερο του Πανερυθραϊκού, Λευτέρης Φωλιάς είναι το τρίτο νέο πρόσωπο, μετά τους Γκλαντστόουν Τζούνιορ και Στέφαν Οκοσάνοβιτς, που θα ενισχύσει την προσπάθεια του ΑΟΠ Κηφισιάς στην προσπάθεια της ομάδας για παραμονή στη Volleyleague. Και οι τρεις αθλητές έχουν σήμερα κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στην εντός έδρας αναμέτρηση του ΑΟΠ Κηφισιάς με τον Πήγασο Πολίχνης.
Ο ταλαντούχος λίμπερο γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 2003 στην Αθήνα και έκανε το πρώτα του βήματα στο βόλεϊ στον Πανερυθραϊκό. Είναι διεθνής με όλες τις αναπτυξιακές ομάδες της “Γαλανόλευκης”, ενώ το καλοκαίρι συμμετείχε στην προετοιμασία Εθνικής Ανδρών για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Ο Λευτέρης Φωλιάς ο οποίος προπονείται με την ομάδα από τις αρχές Νοεμβρίου είναι πανέτοιμος να βοηθήσει τους “κυανόλευκους” στις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα και το League Cup.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής της Κηφισιάς τόνισε: « Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στην Κηφισιά. Είναι σημαντικό για εμένα να αγωνιστώ στη Volley League με μία ομάδα που έχει σημαντική παρουσία και παράδοση. Η φετινή περίοδος δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για εμένα, αλλά με αυτή την εξέλιξη ελπίζω σε ένα πολύ καλύτερο υπόλοιπο.

Ήδη έχω την ευκαιρία και προπονούμε με επαγγελματίες αθλητές υψηλού επιπέδου, υπό τις οδηγίες του Κώστα Χριστοφιδέλη και του επιτελείου του. Καθημερινά βάζω τα δυνατά μου τόσο για να βελτιωθώ ως αθλητής, όσο και να βοηθήσω την ομάδα μου, όποτε μου ζητηθεί. Θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας ως ομάδα. Εύχομαι υγεία σε όλους».
Προηγούμενες ομάδες: 2015-2023: Α.Σ. Πανερυθραϊκός
Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...