DARK ROOM

Από την Βουλή στην Κυψέλη

Από την Βουλή στην Κυψέλη

Την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον μικρό της αδελφό Δημήτρη σε ένα από τα καθοριστικότερα παιχνίδια της χρονιάς είχε η Νατάσα Γκαρά, η οποία άφησε για λίγο τα βουλευτικά έδρανα του Κοινοβουλίου για να βρεθεί στην εξέδρα της Κυψέλης και να φέρει γούρι στον ΠΑΟΚ.

Η παρουσία του Δικέφαλου του Βορρά στην Αθήνα για τους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για τον λίμπερο των «ασπρόμαυρων» Δημήτρη Γκαρά να βρεθεί από κοντά με την αδελφή του Νατάσα, η οποία μετά τις πρόσφατες εκλογές, δίνει τις δικές της «μάχες» στον πολιτικό στίβο ως Βουλευτής του Σύριζα.

Και αν οι πολλές υποχρεώσεις της δεν τις επέτρεψαν να παρακολουθήσει τον αγώνα της Τρίτης, η Νατάσα Γκαρά φρόντισε να δώσει το παρόν στον 4ο ημιτελικό και μάλιστα να φέρει και γούρι στον μικρό της αδερφό…

Παρά την δύσκολη μέρα στην Βουλή, η Νατάσα βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Γιώργο Ανδρέου, ενώ στο τέλος περίμενε τον Δημήτρη για τα συγχαρητήρια και τα πρώτα μπράβο για την μεγάλη νίκη.

Μάλιστα αγκαλιασμένη με τον Δημήτρη δεν έκρυψε την χαρά της για την απόδοση του «μικρού» λέγοντας πως «Έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του. Βέβαια έχει μια πάρα πολύ καλή πορεία όλο το τελευταίο διάστημα. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην βρίσκομαι σε μια τόσο σημαντική στιγμή  για να στηρίξω και να απολαύσω τον αδελφό μου και την ομάδα του έκανε μια εκπληκτική πορεία και του άξιζε η νίκη. Εύχομαι καλή επιτυχία και για την Δευτέρα».

Με τα όσα έχουν πετύχει μέχρι στιγμής Νατάσα και Δημήτρης σε πολιτική και αθλητισμό αντίστοιχα, βάζουν σε τρομερό δίλλημα τους γονείς τους την Ορεστιάδα στο να πούνε το ποιος έχει την καλύτερη χρονιά με τον νεαρό λίμπερο να χαμογελά παραδεχόμενος πως «Φέτος μπερδεύτηκαν τα πράγματα»…

Όπως και να έχει πάντως η χρονιάς είναι μια από τις καλύτερες για την οικογένεια Γκαρά, έστω και αν ο Δημήτρης περιμένει τα καλύτερα για λίγο αργότερα στον τελικό του πρωταθλήματος.

«Για τη Νατάσα η χρονιά ναι είναι καλή. Για εμένα όχι ακόμη. Πετύχαμε έναν στόχο (Κύπελλο) και έχουμε έναν ακόμη. Έχουμε δρόμο ακόμη» υπογράμμισε με νόημα ο λίμπερο του ΠΑΟΚ.

gara-gomez-2015natasta gara-2015