ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Από Τρίτη τα εισιτήρια του Final 4

Από Τρίτη τα εισιτήρια του Final 4

Την Τρίτη 10 Μαρτίου θα ξεκινήσει η προπώληση εισιτηρίων του Final 4 του Κυπέλλου ανδρών στην Σύρο όπως ενημέρωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Η διάθεσή τους θα γίνεται από το κλειστό της Ερμούπολης και τα εισιτήρια θα διατίθενται σε πακέτο των 30 ευρώ και για τις δύο ημέρες της διοργάνωσης…

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

«Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, συνδιοργανωτές του Final 4 Κυπέλλου του Volley, που θα διεξαχθεί στο νησί μας το διήμερο 14 και 15 Μαρτίου 2015 με τη συμμετοχή των ομάδων: ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ, ΠΑΟΚ, Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑΣ, και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενημερώνουν τους φιλάθλους ότι από την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015 θα ξεκινήσει η προπώληση εισιτηρίων για τη μεγάλη διοργάνωση του Final 4 Κυπέλλου.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται καθημερινά στην αίθουσα Β (Volley) του Κλειστού Γηπέδου Ερμούπολης «Δημήτριος Βικέλας» κατά τις απογευματινές ώρες από 17:00 έως 20:30. Τα εισιτήρια που θα διατίθενται αρχικά θα αφορούν το σύνολο των αγώνων (δηλαδή τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό του Κυπέλλου) και μόνο στην περίπτωση που δεν εξαντληθεί το συγκεκριμένο «πακέτο» εισιτηρίων, θα υπάρξουν μεμονωμένα εισιτήρια προς διάθεση.

Τιμή εισόδου για τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό του Κυπέλλου: 30€».