Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αποχαιρέτησαν… Ντόκιτς και Κουκ!

Αποχαιρέτησαν… Ντόκιτς και Κουκ!

Με αεροπλάνα και βαπόρια… οι ξένοι αθλητές της Volleyleague αφήνουν πίσω τους τη χώρα μας και επιστρέφουν στις πατρίδες τους για ξεκούραση. Δυο εκ των πιο ξεχωριστών του φετινού πρωταθλήματος, ο Τόμισλαβ Ντόκιτς αλλά και ο Μπράιαν Κουκ αναχώρησαν αυτό το Σαββατοκύριακο!

Με την… ευχή να τα ξαναπούν του χρόνου, όπως ο ίδιος έγραψε, ο Σέρβος διαγώνιος και το πιο βαρύ πυροβολικό του Φοίνικα Σύρου, Τόμισλαβ Ντόκιτς επέστρεψε ήδη στην πατρίδα του και απολαμβάνει οικογενειακές αγκαλιές!

Ενώ στον Παναθηναϊκό τον Αμερικανό ακραίο, Μπράιαν Κουκ ξεπροβόδισαν στο “Ελ. Βενιζέλος” και οι συμπαίκτες του Πρωτοψάλτης-Παπαδόπουλος πάντα με την αναμνηστική φωτογραφία. Ο Κουκ αναχώρησε το πρωί της Κυριακής με προορισμό την Καλιφόρνια, εκεί όπου σκοπεύει να φορτίσει τις δικές του μπαταρίες!

Ντόκιτς και Κουκ δεν έχουν ακόμα ανοίξει τα χαρτιά τους για την… επόμενη χρονιά. Αμφότεροι θα μας απασχολήσουν στη μεταγραφολογία. Ωστόσο, το βέβαιο είναι ότι εκτός από την αγωνιστική τους αξία, οι δυο τους είναι και εξαιρετικοί χαρακτήρες, που κόσμισαν τα ελληνικά γήπεδα!