Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αποχωρεί από την Volleyleague η Ελπίδα Αμπελοκήπων

Αποχωρεί από την Volleyleague η Ελπίδα Αμπελοκήπων

Την απόφαση να αποχωρήσει από την  Volleyleague έλαβε η διοίκηση της Ελπίδας Αμπελοκήπων που με επιστολή της ενημέρωσε την ΕΣΑΠ και τις επόμενες ώρες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση του Συλλόγου στην οποία θα εξηγεί και τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την εξέλιξη.

Ραγδαίες εξελίξεις σηματοδότησε το τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της Ελπίδας Αμπελοκήπων που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης. Η διοίκηση των «πράσινων» αποφάσισε να αποχωρήσει από την Volleyleague καθώς τα όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο 2μηνο στην ΕΣΑΠ ήταν μακριά από την φιλοσοφία και την λογική του Συλλόγου που ήδη ενημέρωσε τους αθλητές και προπονητές για την απόφασή του.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης επικρατεί απογοήτευση για τον τρόπο που η διοργανώτρια αρχή χειρίστηκε το θέμα της υγειονομικής κρίσης του Κορονοϊού, αλλά και για το γεγονός ότι ακούστηκαν αρκετά για την στάση της ομάδας τοποθετώντας την κατά το δοκούν είτε στην πλευρά Ολυμπιακού, είτε στην πλευρά του ΠΑΟΚ.

Στην ανακοίνωση που θα βγει τις επόμενες ώρες η διοίκηση της Ελπίδας Αμπελοκήπων αναμένεται να εξηγεί αναλυτικά τους λόγους που την οδήγησαν σε μια τέτοια απόφαση.

Μετά τον Μίλωνα, η Ελπίδα Αμπελοκήπων γίνεται η δεύτερη ομάδα η οποία αρνείται να αγωνιστεί στην Volleyleague, υπάρχει ήδη το ερωτηματικό με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και με αυτά η αξιοπιστία της “μεγάλης” κατηγορίας δέχεται απανωτά πλήγματα τα οποία είναι απόρροια των χειρισμών της διοίκηση της ΕΣΑΠ.