Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αποχωρεί η Μαρκοπούλου απο Ηλιούπολη

Αποχωρεί η Μαρκοπούλου απο Ηλιούπολη

Μπορεί η Μπιμπι Γκλιγκόροβιτς να συμφώνησε να συνεχίσει στην Ηλιούπολη αλλά παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει η Νατασα Μαρκοπούλου. Η 32 χρόνη έμπειρη κεντρική (1.90), σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet, θα αποτελέσει σύντομα  παρελθόν από την ομάδα των νοτίων προαστίων για επαγγελματικούς λόγους.

Η Μαρκοπούλου που βρίσκεται στην Ηλιούπολη τα τελευταία έξι χρόνια, θεωρείται από τις αθλήτριες που τίμησαν την φανέλα του συλλόγου και διακρίθηκε ιδιαίτερα για το πάθος και τη φιλοτιμία της να προσφέρει στην ομάδα για την επίτευξη των στόχων της.

Η αθλήτρια της Ηλιούπολης έχει αγωνιστεί κατά σειρά στο Κτησιφώνα Παιανίας, Ολυμπιακό, Μαρκόπουλο και από το 2010 ειναι στην Ηλιούπολη με την οποία πανηγύρισε την άνοδο της απο την τοπική κατηγορία στην Α2, παραμονή στη συγκεκριμενη κατηγορία και  στη συνέχεια νέα ανοδο στην Α1 ενω συμμετείχε στο φάιναλ φορ κυπέλλου γυναικών στη Χίο.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...