ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αποχώρησε απο το κύπελλο ο Μεσσηνιακός

Αποχώρησε απο το κύπελλο ο Μεσσηνιακός

Την απόφαση του να μην κατεβεί στον αγώνα κυπέλλου γυναικών με τον Πορφύρα στις 25/1, γνωστοποίησε ο Μεσσηνιακός. Όπως αναφέρει η ομάδα της Καλαμάτας αιτία ήταν η αδυναμία του συλλόγου να  ταξιδέψει στον Πειραιά  Τρίτη 24/1 η Τετάρτη 25/1 για το συγκεκριμένο ματς αλλά και η κοντινή διεξαγωγή κρίσιμου αγώνα πρωταθλήματος της Α2 στην Κρήτη με τον Μεσσαρά, την επόμενη Παρασκευή στις 27/1.

Ετσι στην επόμενη φάση προκρίνεται ο Πορφύρας που θα αντιμετωπίσει την Ηλιούπολη στις 1/2 σύμφωνα με την σημερινή κλήρωση της 1ης αγωνιστικής της Γ΄φασης.

 Η ανακοίνωση του Μεσσηνιακού:

«Στην κλήρωση για το Κύπελλο Βόλεϊ Γυναικών, η ομάδα του Συλλόγου μας καλείται να δώσει τον 4ο συνεχή εκτός έδρας αγώνα, αφού κληρώθηκε να αγωνιστεί με την ομάδα του Πορφύρα την Τετάρτη 25.1.2017 στις 21.45 στο γήπεδο του Πειραιά.

Στην παρατήρησή μας στον υπάλληλο της ΕΟΠΕ πως η ώρα αυτή είναι εξουθενωτική για Ομάδα μας που θα μετακινηθεί 500 χιλιόμετρα για να αγωνιστεί μεσοβδόμαδα για αγώνα Κυπέλλου, μας απαντήθηκε πως στο γήπεδο Σαλπέας είναι κλειστό τις προηγούμενες ώρες και πως μόνο αυτή που μας προτείνεται είναι διαθέσιμη. Ακολούθως μας προτάθηκε να αγωνιστούμε εργάσιμη μέρα, την Τρίτη 24.1.2017 στις 19.30.

Με δεδομένο πως η Ομάδα μας:

α) η συγκυρία της κλήρωσης δεν απάλλαξε την ΚΕΠ/ΕΟΠΕ από τις ευθύνες για τους προηγούμενες τρεις «τιμωρητικούς» ορισμούς των αγώνων μας και μας οδηγεί σε 4ο συνεχή μετακίνηση,

β) αγωνιζόμαστε την Κυριακή 22.1.2017 στις 17.00 στην Καλαμάτα και την Παρασκευή 27.1.2017 θα μετακινηθούμε στην Κρήτη για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΓΑΣ Μεσσαράς: Δηλώσαμε πως αδυνατούμε να ταξιδέψουμε στον Πειραιά τις ημέρες και τις ώρες που μας προκαθόρισαν».