Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αποχώρησε και ο Κλαρούδας

Αποχώρησε και ο Κλαρούδας

Μετά τον Χόρχε Ελγκέτα εκτός ΑΕΚ είναι και ο Γιώργος Κλαρούδας ο οποίος ενημέρωσε το «κιτρινόμαυρο» ΤΑΑ πως αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με την διοίκηση της Ένωσης να ανακοινώνει πως θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη για την ζημιά που υπέστη από τις ενέργειές του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

«Εκτός ΑΕΚ έθεσε εαυτόν ο Γιώργος Κλαρούδας, ο οποίος ενημέρωσε σήμερα το ΤΑΑ ότι αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η διοίκηση, η οποία σε μια δύσκολη χρονικά στιγμή του εμπιστεύτηκε τις τύχες της ομάδας, προτίθεται να προσφύγει στα αρμόδια αθλητικά όργανα και στη Δικαιοσύνη για τη ζημιά που θεωρεί ότι υπέστη από τις ενέργειές του.

Ο κ. Κλαρούδας έλαβε 1000 ευρώ προκαταβολή προκειμένου να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και να κοουτσάρει την ΑΕΚ στον κρίσιμο αγώνα με τη ΜΕΝΤ. Οι κινήσεις τους όμως και η εν γένει συμπεριφορά του δεν ήταν αυτές που θα ωθούσαν την ομάδα προς τη νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που καθ ομολογία δεν ήταν ανώτερος της ΑΕΚ.

Ενδεικτικό της στάσης του είναι το γεγονός ότι είπε στη Θεσσαλονίκη ενώπιον των παικτών ότι «δεν ήρθαμε για να κερδίσουμε» ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα ολιγώρησε σε καίριες στιγμές των σετ. Μετά, δε, την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, «επιτέθηκε» στους Έλληνες παίκτες λέγοντας πως είναι «ανίκανοι» για να κερδίσουν ένα ματς χωρίς τους ξένους.

Εκτός αυτού, σχολιάζοντας την απόφασή τους να ταξιδέψουν πριν από δυο εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη και να πάρουν μέρος στη συνάντηση με τον ΠΑΟΚ, είπε «είστε μ… που δεν αφήσατε την ομάδα να μηδενιστεί» προκαλώντας αλγεινή εντύπωση σε όλους».