Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αποχώρησε ο Δούνιας

Αποχώρησε ο Δούνιας

Χωρίς τον Θοδωρή Δούνια θα πορευθεί πλέον ο Φοίνικας Σύρου καθώς με δηλώσεις του ο παράγοντας των «Πειρατών» τόνισε πως σοβαροί επαγγελματικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει να προσφέρει στους «κυανέρυθρους».

Ένα πολύτιμο εργαλείο στα διοικητικά γρανάζια της ομάδας της Σύρου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Σύλλογο.

Ο Θοδωρής Δούνιας που επί σειρά ετών αποτελούσε το δεξί χέρι του προέδρου Δημήτρη Παλιόπορτα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων σταματά την δραστηριοποίησή του στον  Φοίνικα και με δήλωσή του στο Cyclades24 αναφέρει «Με μεγάλη μου λύπη γνωστοποιώ ότι πλέον δεν είμαι σε θέση να ασχολούμαι ενεργά με την ομάδα βόλεϊ του Φοίνικα. Οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να αφιερώνω το χρόνο που θα ήθελα στην ομάδα της καρδιάς μου, όπως έκανα τα προηγούμενα χρόνια. Μετά από πολύ σκέψη και έντονο προβληματισμό κατέληξα στην συγκεκριμένη απόφαση.

Θα παραμείνω όμως ενεργό μέλος της Λέσχης Φίλων Φοίνικα και ένας πιστός “στρατιώτης” του Φοίνικα, ενώ θα είμαι πάντα στο πλευρό του προέδρου της ομάδας μας και καλού μου φίλου Δημήτρη Παλιόπορτα. Όσα ζήσαμε αυτά τα πέντε χρόνια της ενασχόλησής μου με την ομάδα, θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό και την καρδιά μου.

Όταν ξεκινούσαμε αυτή την προσπάθεια δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα πετυχαίναμε όλα όσα πετύχαμε. Ελπίζω στο μέλλον να έχω την δυνατότητα να μπορέσω και πάλι να προσφέρω τις υπηρεσίες μου. Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει τους στόχους της την φετινή σεζόν και να συνεχίσει για πολλά χρόνια να μας κάνει υπερήφανους».