A2

Αποχώρηση-έκπληξη της Μιρέλλας Χαραλαμποπούλου!

Αποχώρηση-έκπληξη της Μιρέλλας Χαραλαμποπούλου!

‘Εκπληξη στο Αιγάλεω με την αποχώρηση της 16 χρονης Μιρέλλας Χαραλαμποπούλου (αδελφή του μπασκετμπολίστα Βασίλη Χαραλαμπόπουλου του ΠΑΟ) απο το Αιγάλεω στον Απολλωνα  Αγ. Δημητρίου  οπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Σίτι.

Η αποχώρηση της αθλητριας που ηταν βασικό στέλεχος των ομάδων νεανίδων-κορασίδων του  Αιγάλεω που έκαναν πολυ μεγάλη πορεία αφορά  οικογενειακούς λόγους και θα ειναι για μια σεζον, οπως αναφέρει συναισθηματικά η διοίκηση του συλλόγου, η οποία μάλιστα θα αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο 18 όσο θα απουσιάζει η αθλήτρια.

Αναλυτικά εχουμε:

“Η ομάδα του Αιγάλεω αγαπάει κ εκτιμάει τις αθλήτριες της γι’αυτο το λόγο θα θέλαμε να αποχαιρετήσουμε( για λίγο)το δικό μας παιδί την Αιγαλεώτισσα Μιρέλλα Χαραλαμποπούλου που για πολυ ΣΟΒΑΡΟΥΣ οικογενειακούς λόγους αποχωρεί για ένα χρόνο από τον σύλλογο.

Η Μιρελίτσα ειναι εκπληκτικό παιδί κ γέννημα θρέμμα Αιγάλεω κ Αιγάλεω θα μείνει.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ.

ΜΙΡΕΛΛΑΚΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
Το ξέρουμε ότι σου ήταν δύσκολο να αποχωριστείς απο τον αγαπημένο σου σύλλογο κ απο τις φίλες σου κ όπως κ σε μας!!
ΥΠΟΜΟΝΗ !!μπόρα είναι θα περάσει όπως λέει το ρητό μας!!Σε αγαπάμε πολύ!!ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΑΛΕ ΑΛΕ ΑΛΕΟΟΟΟΟ ΑΙΓΑΛΕΩΩΩ!!!
ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 18 ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟ! !!”

mirela zakynthos-234567

Ανακοίνωση Απολλων Αγ.Δημητρίου

H ανακοίνωση του Απόλλων Αγ Δημητρίου για τη Μιρέλλας Χαραλαμποπούλου και άλλες δύο αθλήτριες:

O Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ Αγ. Δημητρίου ανακοινώνει την μεταγραφή 3 αθλητριών :

α) της έμπειρης ακραίας και διαγώνιας Ηλιάνας Δήμου. Η Ηλιάνα είναι 25 ετών και είχε επιτυχημένες χρονιές σε αρκετά σωματεία εθνικών κατηγοριών με τελευταίο σταθμό τον Α.Π.Σ. Αλίμου.

β) της Μιρέλλας Χαραλαμποπούλου. Η Μιρέλλα είναι 16 ετών και αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού βόλλεϋ. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε  από τον Α.Ο. Αιγάλεω.

γ) της Κατερίνας Μηνά η οποία επιστρέφει, στην ομάδα που πρωτόπαιξε βόλλεϋ, μετά από 4χρόνια στον Αστέρα Αγ. Δημητρίου. Η Κατερίνα είναι 16 ετών με πολύ καλά προσόντα τα οποία ελπίζει επιτέλους να αξιοποιήσει.

Επίσης ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τη πασαδόρο και αρχηγό Κουτροπούλου Γεωργία η οποία πραγματοποίησε μια εξαιρετική αγωνιστική χρονιά. Θα βοηθήσει και φέτος στην υλοποίηση των  στόχων που έχει θέσει το σωματείο μαζί με τις Αθηνά Ζώτου, Εύα Κατσαμά, Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, Δανάη Διαμαντοπούλου, Κωνσταντίνα Βροντάκη, Ιωάννα Μερζιώτη, Βίκυ Λάμπου.

Ο σύλλογος είναι σε επαφή με άλλες 3-4 αθλήτριες στην προσπάθεια του να δημιουργήσει την ομάδα που θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.”

Για το Δ.Σ.

Ροφαλής Γιώργος

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...