CHALLENGE CUP

Αποδυναμωμένη αλλά νεανική η Σόνενβερντ!

Αποδυναμωμένη αλλά νεανική η Σόνενβερντ!

Η αντίπαλος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο Τσάλεντζ Καπ, η TV Σόνενβερντ ξεκινάει στις 18/10 τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με μόλις ένα ξένο στο νεανικότατο ρόστερ της.

Η ελβετική ομάδα πέρυσι έφτασε στην κορυφή για πρώτη φορά στην ιστορία της αλλά φέτος οι ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισαν να στηριχτούν σε ακόμα πιο νεανικό αγωνιστικό σύνολο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στο ρόστερ η τριάδα των Σιμόν Χοφστέντε (κεντρικός), Λεάντρο Γκέρμπερ (ακραίος) και Ρέντο Τζίτζερ (πασαδόρος) αποτελεί τους έμπειρους της ομάδας ενώ επέλεξαν μόλις ένα ξένο στη σύνθεση της ομάδας, τον Αυστραλό Τζόρνταν Ρίτσαρντς.

Στόχος της TV Σόνενβερντ σύμφωνα με το διευθυντή του τμήματος Ντάνιελ Μπούλμαν είναι η είσοδος στην τετράδα ενώ η επιλογή του νεανικού συνόλου έχει να κάνει με τη φιλοσοφία που θέλει τους «μικρούς» να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο και να χαρίζουν θέαμα στο κοινό της ομάδας, που συνεχώς αυξάνεται.

Η αντίπαλος του Εθνικού φαίνεται αποδυναμωμένη, γεγονός που δίνει στους Εβρίτες ένα μικρό προβάδισμα αν και ακόμα αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.