Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Απόδραση στην παραλία

Απόδραση στην παραλία

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να κάνουν μπάνιο στην παραλία της Κυανής Ακτής στην Μάκρη Αλεξανδρούπολης είχαν οι παίκτες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας που εκμεταλλεύθηκαν το Κυριακάτικο ρεπό από τον Γιόχαν Ίσακσον.

Η Κυριακή ήταν μια από τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού στην Ορεστιάδα καθώς ο υδράργυρος σκαρφάλωσε σήμερα στους 41ο βαθμούς κάνοντας την ζωή των περισσοτέρων δύσκολη.

Όχι όλων όμως, καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που πήγαν στην Αλεξανδρούπολη για μπάνιο και χαλάρωμα.

Μέσα σε αυτούς και αρκετοί παίκτες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας John Deere που εκμεταλλεύθηκαν το ρεπό τους και βρέθηκαν στην παραλία της Νέας Μάκρης…

Οι Γιάννης Σκαρλατίδης, Γιώργος Πεντίδης και Τάσος Αντωνιάδης σε ρόλο ξεναγού ήταν αυτοί που μύησαν τους Χήρα, Βουκασίνοβιτς, Μίλιτς, Γκούσταφσον και Αμπουϊλα στις ομορφιές της παραλιακής Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα τις Νέας Μάκρης.

Οι αθλητές των «πράσινων» είχαν την ευκαιρία να δροσιστούν στην παραλία της Κυανής Ακτής και να χαλαρώσουν μακριά από τα…. βάσανα και τις σκοτούρες των προπονήσεων της προετοιμασίας.

Μάλιστα οι νέοι παίκτες του ΑΟΟ έδειξαν να το απολαμβάνουν ιδιαίτερα, καθώς δεν έλειψαν οι φωτογραφίες και τα σχετικά ποσταρίσματα στα Social media.