ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Απόφαση του… χρόνου

Απόφαση του… χρόνου

Από το νέο έτος αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης για την κόντρα που έχουν ΟΔΒΕ και ΕΟΠΕ για τον Κανονισμό Διαιτησίας,έπειτα απο την εκδίκαση της υπόθεσης…

Η εκδίκαση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου, ωστόσο η απόφαση της έδρας αναμένεται να ανακοινωθεί σε περίπου 2 μήνες κρατώντας έτσι σε αγωνία τις δύο πλευρές.

Ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ Σταύρος Μαυρικίδης μετά την εκδίκαση της υπόθεσης δήλωσε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη και πως οι διαιτητές θα συνεχίσουν να δουλεύουν κα να συνεργάζονται για το καλό του βόλεϊ.

Αναλυτικά ο κ. Μαυρικίδης υπογράμμισε «Στις 6 Νοεμβρίου εκδικάστηκε η αγωγή της ΟΔΒΕ εναντίον της ΕΟΠΕ, για τον κανονισμό διαιτησίας που προσπαθεί να επιβάλει η ομοσπονδία του αθλήματος. Κρίναμε ότι ήταν ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος να διασφαλίσουμε την νομιμότητα και την ισονομία στο άθλημα, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τον ισχύοντα αθλητικό νόμο 2725/1999» και συμπλήρωσε  «Εμείς οι Έλληνες διαιτητές περιμένουμε την κορυφαία στιγμή που θα αποφασίσει η Ελληνική δικαιοσύνη, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Είναι αυτονόητο ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να συνεργαζόμαστε για το καλό του αθλήματος, αλλά και την πρόοδο της Ελληνικής διαιτησίας, την οποία βρήκαμε και έχουμε υποχρέωση να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο».