Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αποφάσεις και αντιφάσεις από ΑΕΚ

Αποφάσεις και αντιφάσεις από ΑΕΚ

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρει τις κινήσεις που θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ώρες προκειμένου να βεθούν λύσεις στα πολλά ανοικτά μέτωπα εξέδωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ προανναγγέλλοντας την αναδιάρθρωση της ομάδας, την αποδέσμευση των αθλητών που κινήθηκαν νομικά εναντίων της ομάδας, την νέα απόλυση του Ελγκέτα, αλλά και την αναζήτηση βοήθεια από τις διοικήσεις των ΠΑΕ και ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση

«Σε σύσκεψη που έγινε χτες βράδυ, η διοίκηση της Ερασιτεχνικής και ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης πήραν τις εξής αποφάσεις για το τμήμα βόλεϊ των ανδρών και για την Ερασιτεχνική γενικότερα:

Να αναδιαρθρωθεί το τμήμα βόλεϊ και η ομάδα να βασιστεί από εδώ και στο εξής σε Έλληνες παίκτες. Στόχος, η παραμονή στην Volleyleague και η οικονομική εξυγίανση του τμήματος.
Να τερματιστεί η συνεργασία με τους παίκτες, που αρνήθηκαν να αγωνιστούν εναντίον του ΠΑΟΚ, λόγω της αντιδεοντολογικής και εκβιαστικής συμπεριφοράς τους απέναντι στον σύλλογο.
Να διακοπεί η συνεργασία με τον προπονητή Χόρχε Ελγκέτα ο οποίος ενώ συμφώνησε αρχικά να παραμείνει στην ομάδα, αρνήθηκε στη συνέχεια να την κοουτσάρει στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Να γίνουν επαφές με όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής, αρχής γενομένης από το Χάντμπολ προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματά τους, ώστε να δρομολογηθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις.
Να κινηθεί άμεσα η εκλογική διαδικασία προκειμένου να καλυφθούν οι κενές θέσεις στο Δ.Σ της Ερασιτεχνικής με άτομα ικανά να συνεισφέρουν στο σωματείο οικονομικά -και όχι μόνο.
Να ξεκινήσουν επαφές με τους συνδέσμους φιλάθλων της ΑΕΚ προκειμένου να ληφθούν από κοινού αποφάσεις στα θέματα που απασχολούν το Σύλλογο.
Να ζητηθεί από τις διοικήσεις του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ η οικονομική ενίσχυση της Ερασιτεχνικής, με την απόδοση ενός (1) ευρώ από τις πωλήσεις των εισιτηρίων στους αγώνες των ομάδων τους.

Ανατολιωτάκης: «Μπράβο στα παιδιά…»

Ο εν δυνάμει πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Ανδρέας Ανατολιωτάκης ευχαρίστησε δημόσια τους αθλητές της ομάδας βόλεϊ, οι οποίοι ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να πάρουν μέρος στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Άξιοι συγχαρητηρίων είναι τα παιδιά από τις Ακαδημίες και οι υπόλοιποι παίκτες, που έβαλαν πλάτη στην προσπάθεια της διοίκησης να σώσει το τμήμα από την καταστροφή και συνέβαλαν αποφασιστικά στο να αποφύγει η ΑΕΚ τον μηδενισμό στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Τέτοιους αθλητές, οι οποίοι να βάζουν το συλλογικό πάνω από το ατομικό τους συμφέρον και να τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο, θέλει να έχει στις τάξεις της η ΑΕΚ.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας των Παίδων για τη βοήθειά του και τους Δημήτρη Παπασταύρου, Ματίνα Ευγενίου, χάρις στις προσπάθειες των οποίων οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε το ταξίδι της αποστολής στη Θεσσαλονίκη».