CHAMPIONS LEAGUE

Αποφασισμένοι για νίκη (vid)

Αποφασισμένοι για νίκη (vid)

Αποφασισμένος να κατακτήσει την πρώτη του νίκη στο Τσάμπιονς Λίγκ δηλώνει ο ΠΑΟΚ ο οποίος φιλοξενεί στο PAOK Sports Arena τη Νόλικο Μαασέϊκ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Γ Ομίλου…

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχοντας ενισχυθεί ήδη με την προσθήκη του Γιάννη Τακουρίδη και αναμένοντας την απόκτηση του διεθνή Πορτορικανού ακραίου Χοσέ Ριβέρα, ευελπιστεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα χαρίζοντας χαρά και ικανοποίηση στον κόσμο του αφού η υπόθεση πρόκριση έχει απομακρυνθεί αρκετά.

Παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό και για τον Γιάννη Καλμαζίδη ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λίγκ στον “ασπρόμαυρο” πάγκο και θέλει αυτή η εμφάνισή του να συνδυαστεί και με θετικό αποτέλεσμα.

Προβλήματα για τους “ασπρόμαυρους” δεν υπάρχουν και με καλή ψυχολογία από τα τελευταία αποτελέσματα του πρωταθλήματος άπαντες αισιοδοξούν για την πρώτη νίκη της ομάδας στην διοργάνωση…

«Είμαστε πανέτοιμοι για τον αγώνα με τη Νόλικο Μαασέικ. Η ομάδα προέρχεται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα , υπάρχει καλή ψυχολογία και είμαστε στην κατάλληλη χρονικά στιγμή για να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στη διοργάνωση. Μπορεί να χάσαμε πριν από δύο εβδομάδες στην έδρα της Νόλικο με 3-0 αλλά το τελικό σκορ δεν μαρτυρά τις δυσκολίες του αγώνα. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και ειδικά τα δύο πρώτα σετ ήταν οριακά. Νομίζω ότι στην έδρα μας μπορούμε να τους νικήσουμε».

Για την έλευση του Γιάννη Καλμαζίδη στον πάγκο της ομάδας αλλά και τη δική του ανεβασμένη απόδοση ο Κουβανός διαγώνιος του Δικεφάλου τόνισε: «Είναι νωρίς ακόμα να πω για τον νέο τεχνικό αλλά από τα πρώτα παιχνίδια φαίνεται ότι κάτι έχει αλλάξει στην ομάδα. Υπάρχει καλή ψυχολογία και εάν παίζουμε όπως στα δύο τελευταία παιχνίδια μπορούμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στο Τσάμπιονς. Προσωπικά όσο περνάει ο χρόνος αισθάνομαι ολοένα και καλύτερα. Για μένα ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα σε μια επαγγελματική ομάδα αλλά από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γίνομαι καλύτερος».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καλμαζίδη