Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αποφασίζει για ξένο ο Παλιόπορτας

Αποφασίζει για ξένο ο Παλιόπορτας

Ο πρόεδρος του Φοίνικα Σύρου, Δημήτρης Παλιόπορτας επιστρέφει τις επόμενες ώρες από τις διακοπές του και θα αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας.

Aπό τα «χέρια» του θα περάσει η μεταγραφή του 4ου ξένου και που θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό που μπορεί να φτάσει το φετινό «πειρατικό».

Ο νεαρός Αμερικανός ακραίος εν ονόματι Στάνλεϊ (προπονείται εδώ και 2 εβδομάδες στη Σύρο) έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, αλλά όπως όλα δείχνουν είναι παίκτης που υπόσχεται πολλά για το μέλλον και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά εδώ και τώρα…

Το «Πειρατικό» θα κάνει χρήση του 4ου ξένου που δικαιούται μέσω ενός νεαρού ακραίου; ή ο πρόεδρος θα κάνει το μεγάλο «μπαμ» με παίκτη που θα ανεβάσει κατακόρυφα τον πήχη της ομάδας από τώρα; Αυτό το ερώτημα θα απαντηθεί σε λίγες ημέρες, όπου ο πρόεδρος σε συνεργασία με τους συνεργάτες του θα είναι αυτός που θα αποφασίσει μέχρι που μπορεί να φτάσει ο φετινός Φοίνικας.

Όπως και να χει η φετινή πορεία της ομάδας μας είναι είδη πετυχημένη, με τη διαφορά ότι τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε αν ο Φοίνικας με μια κίνηση «ματ» θα προσπαθήσει να αλλάξει τις ισορροπίες στην κορυφή του πρωταθλήματος.

ΠΗΓΗ: Peiratiko.net