ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Αποφασίζει η ΕΛ.ΑΣ για τα ντέρμπι «αιωνίων»

Αποφασίζει η ΕΛ.ΑΣ για τα ντέρμπι «αιωνίων»

Σαββατοκύριακο «φωτιά» για την Ελληνική Αστυνομία που βρίσκεται σε επιφυλακή για την «καυτή» 6η Δεκεμβρίου, επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και έχει ακόμα έναν μεγάλο «πονοκέφαλο»… τη διαχείριση των δυο ντέρμπι «αιωνίων» στο βόλεϊ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Volleyplanet, υπάρχει μεγάλος προβληματισμός από την αρχή της εβδομάδας για το αν θα πρέπει να αναβληθούν τα δυο παιχνίδια –το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στην Κυψέλη για τις γυναίκες (5/12, 18.00) και το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στου Ρέντη για τους άνδρες (5/12, 21.00)- ή τουλάχιστον ένα εξ αυτών αφού παραμονή της επετείου το κλίμα είναι πάντα τεταμένο και κλιμακώνεται. Ειδικά φέτος, η επέτειος φέρει και την έκκληση του Νίκου Ρωμανού, που μέσα από τη φυλακή ζήτησε «μαύρο Δεκέμβρη».

Τίποτα δεν είναι οριστικό -γι αυτό άλλωστε και δεν έχουν αναβληθεί οι συσκέψεις για τα μέτρα τάξης σε Κυψέλη και Ρέντη- αλλά οι συζητήσεις περί αναβολής έχουν «φουντώσει» τις τελευταίες ώρες στα ανώτερα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι δυο αναμετρήσεις έχουν ήδη χαρακτηριστεί «υψηλής επικινδυνότητας» και τα μέτρα σε περίπτωση πραγματοποιήσής τους θα είναι «δρακόντεια».