ΔΙΕΘΝΗ

Απογοήτευσαν οι «πάνθηρες» του ΠΑΟΚ

Απογοήτευσαν οι «πάνθηρες» του ΠΑΟΚ

Σε κάκιστη μέρα βρέθηκαν χθες στη Βάρνα οι δυο Κουβανοί άσοι του ΠΑΟΚ, Χιμένες και Σεπέδα, καθώς με την απόδοσή τους δεν κατάφεραν να βοηθήσουν την ομάδα τους στην ήττα με 3-0 (25-23, 25-16, 26-24) σετ από τη Βουλγαρία στο α’ από τα δύο ματς της εβδομάδας του C’ ομίλου του World League.

Ο νεοαποκτηθείς σουπερστάρ του νταμπλούχου Ελλάδας, Ρολάντο Σεπέδα Αμπρέου, αν και βγήκε τοπ σκόρερ της ομάδας του, οι συνολικά 7 πόντοι με 6/24 επιθέσεις και 1 μπλοκ, σίγουρα δεν συνιστούν ασφαλώς… απειλή για τον αντίπαλο, όπως εξάλλου και οι 4 συνολικά πόντοι του Χιμένες με 4/14 επιθέσεις. Έναν παραπάνω πόντο από τον Χιμένες, είχε ο κεντρικός Οσόρια, το όνομα του οποίου “παίζει” επίσης για τον ΠΑΟΚ.

Για τους Βούλγαρους, που είχαν τρεις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και ήταν ανώτεροι σε όλους τους τομείς, τοπ σκόρερ του αγώνα ήταν με 13 ο Β. Νικόλοφ, 12 είχε ο Σκρίμοφ, ενώ έναν λιγότερο ο Τοντόροφ που με 11 πόντους «κατέβασε ρολά» στο φιλέ με 5 μπλοκ.

Με την 6η νίκη φετινή τους νίκη σε 9 ματς οι Βούλγαροι με 15 βαθμούς είναι 3οι στον C’ όμιλο, πίσω από τους 2ους Αργεντίνους (18β με ένα ματς περισσότερο) και τους αήττητους σε 12 αγώνες πρωτοπόρους Καναδούς (23β), ενώ στην 4η θέση με 7 βαθμούς σε 11 ματς συναντάμε την παρέα των Κουβανών άσων του ΠΑΟΚ, που σήμερα θα προσπαθήσουν στο 2ο ματς της Βάρνας για τη ρεβάνς.