Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αποθέωση και υποδοχή με Σαββίδη (vid)!

Αποθέωση και υποδοχή με Σαββίδη (vid)!

Περισσότεροι από 1000 φίλοι του ΠΑΟΚ υποδέχτηκαν τον πρωταθλητή Ελλάδος στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ενώ το “παρών” έδωσε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης τον οποίο υποδέχτηκαν με το σύνθημα “είναι τρελός ο πρόεδρος”.

Πανζουρλισμός από τον κόσμο του Δικεφάλου με το που εμφανίστηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ με την κούπα. Καπνογόνα και συνθήματα ενώ οι παίκτες “πνίγηκαν” στις αγκαλιές.

tsalopoulos_savvidis

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος φορούσε το μπλουζάκι στο οποίο αναγραφόταν το “ΠΑΟΚ Πρωταθλητής Ελλάδας 2017” και το οποίο το έδωσε και στον κ. Σαββίδη, ο οποίος είχε φτάσει νωρίτερα στο αεροδρόμιο και είχε αποθεωθεί.

Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε και δηλώσεις για τη νίκη του Δικεφάλου μέσα στο κλειστό του Ρέντη, λέγοντας μεταξύ άλλων: Εγώ στεναχωρήθηκα στο Παλατάκι, αλλά το διαισθανόμουνα επειδή είχαμε κερδίσει στην Αθήνα και μπορούμε να το καταφέρουμε. Δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα σε μία ημέρα, η αίσθηση είναι ότι αυτοί δεν θέλουν καν να αναγνωρίσουν ότι κάποιος άλλος μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα και δεν πρέπει να γίνεται έτσι. Πρέπει να μάθεις να χαίρεσαι και με τη χαρά του αντιπάλου και αυτή η εποχή θα έρθει. Μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά είμαι πεπεισμένος. Είναι ντροπή να βλέπω αυτά που έγιναν στο κλειστό στο βόλεϊ».

Δείτε την υποδοχή ηρώων των παικτών του ΠΑΟΚ από Σαββίδη και οπαδούς της ομάδας