Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αραγιάννης για Οικονόμου: «Σαν οπαδός ευχαριστώ, σαν χορηγός συγγνώμη».

Αραγιάννης για Οικονόμου: «Σαν οπαδός ευχαριστώ, σαν χορηγός συγγνώμη».
Ο χορηγός της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού Α.Ο. Θάνος Αραγιάννης τοποθετήθηκε για την απομάκρυνση του Απόστολου Οικονόμου, ξεκαθαρίζοντας ουσιαστικά τη θέση του.
Είναι γνωστό ότι ο κος Αραγιάννης μαζί με τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟ έβαλαν μαζί πέρυσι το καλοκαίρι τα θεμέλια επιστροφής στους τίτλους για τον αθηναϊκό σύλλογο και με τη δήλωσή του ο χορηγός της ομάδας αφενός ευχαριστεί το Λαρισαίο κόουτς αφετέρου παίρνει αποστάσεις από την απόφαση της διοίκησης.
Αναλυτικά η δήλωση Αραγιάννη:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον προπονητή Απόστολο Οικονόμου για την άριστη συνεργασία μας και τον επαγγελματισμό του  που επέδειξε καθ΄ όλη τη διάρκεια αυτής.Ως χορηγός της ομάδας του ζητώ συγγνώμη που δεν κατάφερα να παραμείνει μέχρι τέλους και να ολοκληρώσει την προσπάθεια του, όπως του είχα υποσχεθεί.Ως οπαδός της ομάδας τον ευχαριστώ που έβαλε σε τροχιά τίτλων και πάλι το ιστορικό μας τμήμα. Καλωσορίζω τον νέο προπονητή Μπράνκο Γκάιτς στην ομάδα και του εύχομαι καλή τύχη στο έργο του.

Έχω πίστη στην ομάδα και τις αθλήτριες, οι οποίες επανέφεραν τον Παναθηναϊκό στις επιτυχίες μετά από 11 χρόνια. Μπαίνουμε ενωμένοι στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε ταμείο για όλα».