DARK ROOM

«Άρχοντες» στον αγώνα, «άρχοντες» και στο χορό (φωτο)!

«Άρχοντες» στον αγώνα, «άρχοντες» και στο χορό (φωτο)!

Μια ολόκληρη ζωή προσφοράς στο άθλημα γιόρτασε την περασμένη Παρασκευή 1η Απριλίου ο Σύνδεσμος Διαιτητών Αθήνας & Αν. Αττικής, που φέτος συμπλήρωσε 50 χρόνια ιστορίας από την ίδρυσή του.

sydpeaaa1

Στην ετήσια χοροεσπερίδα που ΣΥ.Δ.ΠΕ.-Α.Α.Α. που πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη φορά στο μουσικό μεζεδοπωλείο του Υμηττού “Το Μυστικό”, τα μέλη και οι φίλοι του αθηναϊκού Συνδέσμου Διαιτητών «το… κάψανε» απολαμβάνοντας καλό φαγητό καλό κρασί και ασφαλώς πολύ χορό και γλέντι με την… ψυχή τους, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

sydpeaaa 2

Εκτός όμως των Αθηναίων διαιτητών, που έβγαλαν… κόκκινη κάρτα στην μονοτονία και την πλήξη, την ξεχωριστή αυτή βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους και συνάδελφοι από διάφορες γωνιές της Ελλάδας. Παράλληλα συμμετείχαν στην λαχειοφόρο αγορά, όπου κατόπιν κλήρωσης οι τυχεροί-τυχερές κέρδισαν πλούσια δώρα, όπως ταξίδια, ρούχα κ.α.

sydpeaaa 3

Από τα… highlights της βραδιάς ο χορός του προέδρου της ΟΔΒΕ, Σταύρου Μαυρικίδη και το τραγούδι Καπάνταη. Φήμες πάντως ότι μετά από την επίδειξη των φωνητικών του ικανοτήτων, o αγαπητός σε όλους ρέφερι, κλήθηκε εσπευσμένα στην audition του “X Factor”, από τον ίδιο τον Σάκη Ρουβά, ελέγχονται έως τώρα ως ανακριβείς….

kapantais_mayrikidis

syndesmos_peiraia

Και του χρόνου!..