Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αρχοντής: «Μην πυροβολείτε τη διοίκηση της ΑΕΚ»

Αρχοντής: «Μην πυροβολείτε τη διοίκηση της ΑΕΚ»

Προσωπική ανακοίνωση, με την οποία υποστηρίζει ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια ώστε να εξοφληθούν οι οφειλές της ΑΕΚ και να ξαναγίνει μια νέα ομάδα με προπονητή και πάλι τον Μανώλη Ρουμελιώτη, εξέδωσε ο Λευτέρης Αρχοντής. Ο προσωρινός έφορος των «κιτρινόμαυρων», κάνει έκκληση να σταματήσουν τα σενάρια για διάλυση της ‘Ενωσης ενω αναφέρει με μακροσκελή του, δήλωση:

«Kατά την διάρκεια του τελευταίου ΔΣ, μου ανατέθηκε να αναλάβω το τμήμα βόλει γυναικών με την βοήθεια της team manager του αντρικού βόλει κας Πολα Κίτσου, λόγω της παραίτησης του εφόρου κυρίου Χ. Δούκα.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφέρω ,ότι με βάση το νέο σχεδιασμό λειτουργίας των τμημάτων αλλά και των ακαδημιών, σκοπός είναι να υπάρχει μέλος του διοικητικού συμβουλίου κοντά σε κάθε έφορο σε όλα τα τμήματα ,ώστε να βοηθάμε στη σωστή λειτουργία και να λύνουμε έγκαιρα κάθε πρόβλημα που τυχόν δημιουργείται.

Έτσι λοιπόν για να μη χάσουμε άλλο χρόνο αρχικά συναντήθηκα με την κ.Πόλα Κίτσου με σκοπό να προγραμματίσουμε τις κινήσεις μας ,όποια και θα ήθελα να την ευχαριστήσω για την αδιάκοπη προσπάθεια και βοήθεια που εχει  δώσει στα τμήματα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Κατόπιν με τον προπονητή του τμήματος κύριο Μανώλη Ρουμελιώτη, όπου και μας ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε αυτή τη χρονιά καθώς επίσης και για τις οικονομικές εκκρεμότητες για τα έτη 2014-2015 και 2015-2016, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την συνεργασία με το τμήμα, λόγω με της μεγάλης αγάπης του για την ΑΕΚ κάτω από φυσιολογικές συνθήκες εργασίας

Στη συνέχεια συναντηθήκαμε με τον πρώην έφορο κύριο Δουκα όπου εδώ παρακαλώ θα ήθελα να αναφέρω ότι η παραίτηση του ήταν ξαφνική για εμάς τα νέα μέλη του ΔΣ και έτσι δεν υπήρξε το περιθώριο κάποιας προηγούμενης συζήτησης μαζί του.Στην επικοινωνία που είχαμε μας ανέφερε τους λόγους παραίτησης αλλά και τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν μείνει κατά την διάρκεια της θητεία του (2014-2016).

Εδώ παρακαλώ θα ήθελα εκ μέρους όλου του ΔΣ να τον ευχαριστήσω για την πολυετή προσφορά του ως έφορος του τμήματος βόλει

Κατόπιν επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με αθλήτριες από το υπάρχον ρόστερ εκτός από κάποιες οι οποίες απουσιάζουν με τις εθνικές ομάδες και επίσης ήρθαμε σε επικοινωνία με καινούργιες αθλήτριες όπου έχουν μείνει ελεύθερες από τις ομάδες τους. Με λύπη μου εδώ θα ήθελα να επισημάνω ότι οι αθλήτριες μας που προχώρησαν σε συμφωνία με άλλες ομάδες δεν μίλησαν με την νέα διοίκηση, παρότι οικονομικά ήταν τακτοποιημένες για την χρονιά που πέρασε.

Τελειώνοντας με την αναφορά στις ήδη ενέργειες που έως τώρα έχουν γίνει, παρακαλώ να σταματήσει κάθε κινδυνολογία που κυκλοφορεί για το τμήμα του γυναικείου βόλει που μόνο καλό δεν κάνει στο βόλεϊ και γενικά στο χώρο του αθλητισμού.

Μην κρίνεται και μην πυροβολείτε τη νέα διοίκηση, η οποία από την ημέρα που εξελέγη σε σώμα στις 26/04/2016 προσπαθεί να δώσει λύσεις σε λειτουργικά και οικονομικά προβλήματα μιας ολόκληρης χρονιάς και ταυτόχρονα να προγραμματίσει τη σωστή λειτουργία όλων των τμημάτων της επόμενης.

Καλούμε όλες τις δυνάμεις της αγαπημένης μας ομάδας να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια της ενδυνάμωσης όλων των τμημάτων έτσι ώστε να γίνει το όνειρο πραγματικότητα και η Μανα ΑΕΚ να πάει όσο ψηλότερα γίνεται».