Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

‘Αρης: Επιστροφή στο μαγικό 2015! (photos)

‘Αρης: Επιστροφή στο μαγικό 2015! (photos)

Ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα στην γυναικεία ομάδα του Άρη και τα κατορθώματα της, έκανε το Aris volley club στο fb.

Το συγκεκριμένο προφίλ που αποτελεί ουσιαστικά ανεπίσημο σάιτ των «κίτρινων», πραγματοποίησε ένα ταξίδι… στο χρόνο με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και αφετηρία τον Ιανουάριο του 2015 όπου η ομάδα ήταν στην Α2 μέχρι το θριαμβευτικό φινάλε του Δεκεμβρίου του περασμένου έτους όπου η ομάδα με το εντυπωσιακό ρεκόρ νικών 9/11 έφτασε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος.

Πάντως όπως αναφέρει ο χρήστης του Aris volley club η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε συνολικά την προηγούμενη χρονιά 19 νίκες-3 ήττες σε σύνολο 22 αγώνων!

Αναλυτικά το αφιέρωμα στην επιδρομή …Αρειανών και τις 9 καθοριστικές νίκες της περασμένη σεζόν:

«Το 2015 ήταν ένα πολύ σημαντικό έτος για εμάς! Ένα έτος που επιστρέψαμε μετά από 5 χρόνια στην Α1 γυναικών. Ένα έτος που το ξεκινήσαμε στη 2η θέση της Α2 και το ολοκληρώσαμε πρωταθλητές στην Α2 και στην 4η θέση της Α1 γυναικών με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

ARIS oli i omada mazi 12345

Μια χρονιά που η ομάδα μας είχε 19 νίκες και 3 ήττες!!!Ένα έτος που ξεκινήσαμε την χρονιά άλλες αθλήτριες και το ολοκλήρωσαν πολλά διαφορετικά πρόσωπα, όλους πρόσωπα που βοήθησανε και βοηθάνε την ομάδα μας!!!

Ένα ευχαριστώ σε όλες τις παίκτριες και σε όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν και βοήθησαν σε αυτή τη προσπάθεια! Ας ελπίσουμε το 2015 να ήταν το εφαλτήριο για να ακολουθήσουν και άλλες επιτυχίες και χαρές το 2016. Καλή χρονιά σε όλους!»

Kalantaridou karfi  789Kaitano pesoa  77

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...