Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Με το… αριστέρο η Ορεστιάδα στη Βουλγαρία

Με το… αριστέρο η Ορεστιάδα στη Βουλγαρία

Mε ήττα άρχισαν οι ακρίτες μας στην πρεμιέρα τουδιεθνούς φιλικού τουρνουά της Βουλγαρίας και σήμερα αντιμετωπίζουν την οικοδέσποινα Χεμπέρ Παζαρτζίκ.

Η ομάδα του Έβρου δεν κατάφερε στο χθεσινό άνοιγμα της αυλαίας της διοργάνωσης στο Πάζαρτζικ να δείξει το ανταγωνιστικό της πρόσωπο κόντρα στην βουλγαρική Μοντάνα Montana που επικράτησε τελικά με 3-0 (25-19, 25-13, 25-17) στο δεύτερο αγώνα της πρώτης ημέρας του τουρνουά.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μίντσεφ με 12 πόντους (τρεις άσους, 1 μπλοκ και 67% αποτελεσματικότητα στην επίθεση), ενώ για την ομάδα του Έβρου ο Ιωάννης Ιωαννίδης τελείωσε το ματς με 10 πόντους.

Σήμερα 8 Οκτώβριου στις 19.00 η Ορεστιάδα στη δεύτερη ημέρα του τουρνουά θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα του Παζαρτζίκ, που στην πρεμιέρα επιβλήθηκε με 3-2 σετ της ΤΣΣΚΑ, που το Σάββατο παίζει με τη Μοντάνα.

Mοντάνα (Peev):  Agontsev 3,  Minchev 12,  Kiossev 9,  Simeonov 7, Kartev 9,  Latunov 6,  λίμπερο ο Ιvanov, Mihalev 9 Nakov, Tonchev,  Raev 1.

Ορεστιάδα (Μέρτεν): Αναστασιάδης 1, Ιωαννίδης 10, Λουκούμι 9, Μορέλος 2, Τσιουτσιουλούδης, Πανίδης 6, λίμπερο ο Καρασαββίδης, Ράπτης, Αντωνιάδης