ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Άρωμα ΕΠΕΣΘ στο Βαλκανικό Kids Festival

Άρωμα ΕΠΕΣΘ στο Βαλκανικό Kids Festival

Απόλυτα πετυχημένη ήταν η παρουσία των αθλητών και αθλητριών της ΕΠΕΣΘ, που εκπροσώπησαν την χώρα μας στο Τουρνουά Balkan Kids Festival της BVA, στη Σμύρνη της Τουρκίας.

Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες (ηλικίας κάτω των 14 ετών) χωρίστηκαν σε δύο μικτές ομάδες και αντιμετώπισαν από το πρωί ως το απόγευμα, σε αγώνες του ενός σετ, τις αντίστοιχες ομάδες της Σερβίας, Βουλγαρίας, Τουρκίας, Αλβανίας, Βοσνίας, Μολδαβίας, Μαυροβουνίου και ΠΓΔΜ. Το τουρνουά διεξήχθη σε γιορτινή ατμόσφαιρα, παρουσία του Σέρβου αντιπροέδρου της FIVB Αλεξάνταρ Μπόρισιτς και στο τέλος της διοργάνωσης απονεμήθηκαν μετάλλια σε όλα τα παιδιά, αφού δεν υπήρχαν νικητές και ηττημένοι.

Στην αποστολή, που επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα, συμμετείχαν οι προπονητές Αρης Γιαμακίδης και Βασίλης Χριστόπουλος, οι αθλητές Κωνσταντίνος Μπαρδούκας (ΜΕΝΤ), Ιάσων Αθανασίου (Περσέας), Χρήστος Γιαμακίδης (ΧΑΝΘ), Χρήστος Παπαδόπουλος (Ηρακλής), Ευάγγελος Παυλίδης (Πήγασος), Εμμανουήλ Κασκανιώτης (ΠΟ Μουδανιών) και οι αθλήτριες Ζωή Ζγουρομάλλη (ΑΣΚ Λαγκαδά), Βασιλική Σαχανίδου (Αίας Ευόσμου), Oλγα Περτινόλη (Ν. Βότσης), Περσεφόνη Παπαδοπούλου (ΑΟ Καβακλιωτών), Στέλλα Τάτση (Ελπίς Αμπελοκήπων), Μαρία Λάκη (Μυγδονιακός).