CEV CUP

Ευρωπαϊκή αύρα στην «πρώτη» των… πρώτων!

Ευρωπαϊκή αύρα στην «πρώτη» των… πρώτων!

Με τον τίτλο των πρωταθλητών χειμώνα και τη βασιλόπιτα στο… στόμα επέστρεψαν εδώ και λίγες ώρες στις προπονήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού, που ετοιμάζονται για… ευρωπαϊκό ποδαρικό στο 2017, κόντρα στη γνώριμη ρωσική Γκάζπρομ Σουργκούτ για τους «16» του CEV Cup.

Παρουσία όλων των παικτών του ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Σλόμπονταν Μπόσκαν αντάλλαξε ευχές με τους αθλητές και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο και στη συνέχεια ξεκίνησε τη δουλειά ενόψει του α’ αγώνα με τους Ρώσους, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Ο περσινός αποκλεισμό από την Σουργκούτ δεν έχει ξεχαστεί στον Ολυμπιακό, όπου  πέρα από λόγους γοήτρου και… εκδίκησης, το εν λόγω ματς αντιμετωπίζεται ως τελικός. Με την κατάλληλη λοιπόν προετοιμασία και το ηθικό στα ύψη, οι αήττητοι φέτος ερυθρόλευκοι, θα προσπαθήσουν κόντρα στη ρωσική ομάδα να βάλουν από την προσεχή Πέμπτη κιόλας τις βάσεις για την πρόκριση, που θα κάνει πιο εύκολο το έργο τους στον επαναληπτικό της παγωμένης έδρας.

gazprom_urga_surgut

Σε αντίθεση με την ελληνική ομάδα, η ρωσική ομάδα δεν περνάει και τις καλύτερές της μέρες, καθώς ο νέος χρόνος βρίσκει την περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης εκτός Κυπέλλου Ρωσίας και στην 9η θέση της εγχώριας λίγκας. Πρόκειται για μία καινούρια και νεανική ομάδα, με τη διοίκηση της να μην μπαίνει φέτος στην λογική, πολλών άλλων διεκδικητριών ομάδων στην κούρσα της διάκρισης, που εκτίναξαν το μπάζτετ τους σε δυσθεώρητα ύψη!

Όπως μπορεί κανείς εύκολα να αντιληφθεί το “όπλο” της φετινής Σουργκούτ είναι ο μέσος όρος ύψους της ομάδας, που φτάνει τα δύο μέτρα.

Έπειτα από ένα διάστημα αρκετών απουσιών, λόγω τραυματισμών, η ομάδα του εμβληματικού τεχνικού, Χαμπιμπούλιν, που φέτος είναι εξ ολοκλήρου«χτισμένη» γύρω από τον δίμετρο αρχηγό-ακραίο της, Αλεξέι Ροντίσεφ επέστρεψε την Πρωτοχρονιά στις προπονήσεις, έχοντας στη διάθεσή της και τους Σέρβους άσους της Μπρτζόβιτς, Κρισμάνοβιτς.

osfp-tickets-surgut

Κι αν το “όπλο” της ομάδας είναι και φέτος η δύναμη στο φιλέ με παίκτες πανύψηλους, τα καλά νέα είναι ότι λίγο πριν το “αντίο” του «2016» εδώ οι νεοπαοκτηθέντες Βολκόφ (2.10μ) και Σεμένοφ (2.07μ), έλυσαν την συνεργασία τους με τη Σουργκούτ, μετά τον αποκλεισμό στο Final 6 του ρωσικού Κυπέλλου.

Δείτε στο video το κάλεσμα του Ολυμπιακού στους φίλάθλους τους