ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Αρσενιάδης : «Ψάχνουμε να βρούμε τον ρυθμό μας»

Αρσενιάδης : «Ψάχνουμε να βρούμε τον ρυθμό μας»

Αισιόδοξος πως τα παιχνίδια κόντρα στην Τυνησία θα βοηθήσουν αρκετά την Ελλάδα να βρει αγωνιστικό ρυθμό εν όψει των επίσημων αγώνων της δήλωσε ο Κώστας Αρσενιάδης.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός αναφερόμενος στο πρώτο φιλικό της Εθνικής μας δήλωσε πως το ζητούμενο είναι η ομάδα να καταφέρει να αποκτήσει ρυθμό της κόντρα στην πίεση του χρόνου.

Ο Κώστας Αρσενιάδης λίγο μετά το τέλος του πρώτου φιλικού σχολιάζοντας την εικόνα της Εθνική μας υπογράμμισε «Στην ουσία για εμάς είναι μια προπόνηση. Βγάζουμε συμπεράσματα, ακόμα ψαχνόμαστε για να βρούμε το ρυθμό μας και να βγάλουμε συμπεράσματα. Πιστεύω θα μας βοηθήσουν τα φιλικά, χρειαζόμαστε κι άλλο χρόνο. Δεν είμαστε πλήρεις. Από αύριο θα είμαστε. Νομίζω ότι ο χρόνος είναι λίγος. Αυτό δεν μας δίνει αισιοδοξία αλλά αυτό που μας δίνει αισιοδοξία είναι η προσπάθεια των αθλητών ακόμη και αυτών που πονάνε. Ένα ένα τα φιλικά, ένα- ένα τα συμπεράσματα. Θα δούμε τα λάθη μας, νομίζω παίξαμε κι άλλα σετ καλά, όχι μόνο το τελευταίο».

Όσο για τους τραυματισμούς που υπάρχουν ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός δήλωσε «Ο Πρωτοψάλτης ταλαιπωρείται με τα διαστρέμματα. Ο Δημήτρης (σ.σ Τζούριτς) έχει μεγάλη θέληση και είναι σε ανοδική πορεία. Στον Δημήτρη ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας. Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω πολλά, από αύριο. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια».

Σχολιάζοντας την Τυνησία που έδειξε περισσότερο έτοιμη ο Κώστας Αρσενιάδης τόνισε «Χρειαζόμαστε την πίεση της Τυνησίας. Είναι μια ομάδα παραδοσιακά καλή με επίπεδο και το βόλεϊ που παίζει είναι αρκετά ευρωπαϊκό. Νομίζω ότι θα μας βοηθήσει πολύ στην προετοιμασία. Θα δούμε το βαθμό ετοιμότητας και τι συμπεράσματα θα βγάλουμε από αύριο».