Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σαντορινιά για 8η σεζόν η Αρτακιανού!

Σαντορινιά για 8η σεζόν η Αρτακιανού!

Στη Σαντορίνη για μια ακόμη σεζόν θα αγωνίζεται η Μαριαλένα Αρτακιανού καθώς η διεθνής λίμπερο ανανέωσε την συνεργασία της με την “κυανόλευκη” ομάδα παραμένοντας έτσι στο νησί των Κυκλάδων για 8η συνεχόμενη χρονιά.

Έτοιμη να πολιτογραφηθεί Σαντορινιά είναι πλέον η Μαριαλένα Αρτακιανού. Η Θεσσαλονικιά λίμπερο ανανέωσε για μια ακόμη χρονιά με τον ΑΟ Θήρας και θα συνεχίζει έτσι να έχει το βάρος της “κυανόλευκης” υποδοχής και στο νέο πρωτάθλημα.

Μάλιστα η ανακοίνωση της ανανέωσης της έμπειρης λίμπερο συνοδεύεται με τους στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου στο γνωστό τραγούδι της Άλκιστις Πρωτοψάλτη και την διοίκηση της ομάδας να καλεί την στοιχουργό να αναπροσαρμόσει την επιτυχία της με αφορμή την 8ετή παρουσία της στην ομάδα.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας 

«Σαν ηφαίστειο που ξυπνά
εφτά γενιές σβηστό
Λάβα μου, λάβα μου
αίμα μου ζεστό…»

Για χάρη της Μαριαλένας Αρτακιανού ίσως η Λίνα Νικολακοπούλου χρειαστεί να αναπροσαρμόσει τους στίχους της τεράστιας επιτυχίας της…

Η λίμπερο της Εθνικής ομάδας θα συνεχίσει να φορά και τη φανέλα του ΑΟ Θήρας καθώς η καριέρα της είναι συνυφασμένη με τα γαλανόλευκα (ξεκίνησε την καριέρα της στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης).

Η Μαριαλένα, αφού συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα επιστρέψει στη βάση της για 8η συνεχόμενη χρονιά και θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της στην ομάδα μας.

Ο Α.Ο. Θήρας της εύχεται καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των προσωπικών και ομαδικών στόχων.