ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Αρτακιανού: «Δώσαμε τα πάντα και θέλαμε να προσφέρουμε λίγη χαρά στους Έλληνες»

Αρτακιανού: «Δώσαμε τα πάντα και θέλαμε να προσφέρουμε λίγη χαρά στους Έλληνες»
Στο πρόσωπο της Μαριαλένας Αρτακιανού ήταν ζωγραφισμένη η απογοήτευση κι η στεναχώρια, για το τελικό αποτέλεσμα που μας έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.
«Ξέραμε από την ότι την άρχη τις δυσκολίες του αγώνα που τον ήθελαν και οι δύο ομάδες. Μπήκαμε δυνατά προηγηθήκαμε αλλά δεν τα καταφέραμε να πανηγυρίσουμε στο τέλος. Θέλω να πω ότι γενικά παλέψαμε κι όλες μας δώσαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε σε έναν δύσκολο όμιλο. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα, αλλά ξαναλέω πως όλα τα κορίτσια έδωσαν τα πάντα», σχόλιασε το λίμπερο και μία από τις πιο έμπειρες αθλήτριες της εθνικής και συμπλήρωσε:
«Μας μένει η πικρία στο τέλος… Έχουμε θεωρητικά ελπίδες αλλά παίζουμε και μ΄έναν αντίπαλο που είναι αν όχι η κορυφαία μία από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Θα μπούμε με όσες δυνάμεις έχουμε να πάρουμε ότι μπορούμε και να δούμε και τα άλλα αποτελέσματα».
Αναφορικά με την κακή εκκίνηση και την απώλεια της διαφοράς στο τάι μπρέικ η Μαριαλένα σημείωσε:
«Στο 4ο σετ πάθαμε μπλακ άουτ, κολλήσαμε σε μια περιστροφή και παρόλο που προσπαθήσαμε οι αντίπαλοι είχαν πάρει μεγάλη διαφορά.

Πολύ στενάχωρο κι αυτο που έγινε στο τάι μπρέικ, γιατί πάλι κολλήσαμε και με τα λάθη μας χάσαμε το παιχνίδι. Ξαναλέω όμως ότι θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη σήμερα. Τη θέλαμε και για την πατρίδα μας που βιώνει αυτή τη δύσκολη κατάσταση με τις φωτιές κι αυτό θα προσπαθήσουμε και αύριο…».

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
22/05/2024

Κώστας Χριστοφιδέλης: «Τεράστια τιμή η Εθνική, είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να διακριθούμε» (vid)

Μία ημέρα μετά την ονομαστική του εορτή ο Κώστας Χριστοφιδέλης παραχώρησε στην κάμερα του volleyball.gr την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ως ο νέος ομοσπονδιακός...