BEACH VOLLEY

Αρβανίτη: «Μη αντιπροσωπευτική» η 25η θέση

Αρβανίτη: «Μη αντιπροσωπευτική» η 25η θέση

Στα κρίσιμα λάθη του ματς με την Αυστρία, αλλά και στο κλείσιμο της ψαλίδας των διαφορών των ομάδων στάθηκε η διεθνής άσος, Βίκυ Αρβανίτη λίγες ώρες μετά τον, άνευ νίκης, αποκλεισμό της Εθνικής Γυναικών στον όμιλο του Open Τουρνουά της Λουκέρνης.

“Είχαμε έναν δύσκολο όμιλο, αν σκεφτεί κανείς ότι η τέταρτη αντίπαλος (σ.σ Εντουάρντα/Ελίδα Μάγια) ήταν μια νεοσύστατη, αλλά πολύ καλή βραζιλιάνικη ομάδα. Το “κλειδί’ όμως ήταν στο πρώτο ματς, που ενώ παίζαμε καλά και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, κάποιες μικρές λεπτομέρειες και κάποια λάθη συγκέντρωσης σε κρίσιμα σημεία, μας κόστισαν τη νίκη.

Είναι γεγνός πλέον ότι όλες οι ομάδες παίζουν καλά και οι νίκες ή οι ήττες, ή αν προτιμάτε η πρόκριση ή η μη πρόκριση στην Ολυμπιάδα, θα κριθεί σε λεπτομέρειες” δήλωσε στο Volleyplanet το “alter ego” της Μαρίας Τσιαρτσιάνη, που συμπλήρωσε ότι η απόδοση της ελληνικής ομάδας δεν είναι αντιπροσωπευτική της 25ης θέσης που κατέλαβε στην κατάταξη και φυσικά σαν αποτέλεσμα δεν χρησιμεύει σε τίποτα στα κορίτσια μας, που πλέον θα κυνηγήσουν και πάλι μία μονοψήφια θέση στο κυρίως ταμπλό του προσεχούς τουρνουά της Πράγας.