A2

ΑΣ Γιάννενα: Ας κρατήσουν οι χοροί!

ΑΣ Γιάννενα: Ας κρατήσουν οι χοροί!

Συνεχίζονται τα πανηγύρια στα Γιάννενα για την παραμονή της νεοφώτιστης ομάδας στην Α2 γυναικών και στον Β1 υποόμιλο για ένα πόντο(16) έναντι 15 του Ποσειδώνα Βέροιας ο οποίος υποβιβάστηκε στην Β΄εθνική.

Στη χθεσινή τελευταία αγωνιστική ομάδα του Ζαρκαλή επικράτησε 3-1 του Καμπανιακού την ίδια ώρα που ο Ναύαρχος Βότσης επικρατούσε του Ποσειδώνα με 3-0 ενώ η λήξη των αγώνων βρήκε τα κορίτσια του ΓΑΣ αλλά και τους φιλάθλους, οι οποίοι γέμισαν το κλειστό του ΕΑΝΚΙ να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά.

Μάλιστα η διοίκηση του ΓΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τις παίκτριες και το προπονητικό επιτελείο για την παραμονή στην κατηγορία και η οποία αναφέρει:

«Μετά από μία αγωνιστική χρονιά κατά την οποία η γυναικεία ομάδα πέρασε πολλές αντιξοότητες κατάφερε έστω και δύσκολα να επιτύχει τους στόχους που από την αρχή η Διοίκηση είχε θέσει και να παραμείνει στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Η παραπάνω επιτυχία οφείλεται στο προπονητικό team που στελεχώνει την ομάδα μας με προπονητή τον Βαγγέλη Ζαρκαλή, βοηθό προπονητή την Μαίρη Δημητρίου και γυμναστή τον Σωτήρη Λώλη αλλά και σε όλες ανεξαιρέτως τις αθλήτριες που από την αρχή της χρονιάς αγωνίστηκαν με την φανέλα του ΓΑΣ.

Giannena files kampaniakos-7890Kampaniakos time aoyt

Ειδικά όμως συγχαρητήρια ανήκουν στις αθλήτριες που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας μέχρι και την τελευταία αγωνιστική και με υπομονή και επιμονή αλλά και δουλειά κατάφεραν να φέρουν εις πέρας με επιτυχία μια πάρα πολύ δύσκολη αποστολή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο ο οποίος με την συμπαράστασή του έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας μας, στους χορηγούς που με την οικονομική τους ενίσχυση μικρή ή μεγάλη μπορέσαμε να δώσουμε στην ομάδα μας όλες τις παροχές που χρειάζονταν αλλά και στο ιατρικό team της ομάδας μας που αποτελείται από τον Δημήτρη Κοσμά(Ιατρός αγώνων), Ιατρική Φροντίδα | Ιατρικό και Διαγνωστικό Κέντρο, ΙΑΣΗ – Αγγειοχειρουργικό και Ορθοπαιδικό Kέντρο Ηπείρου και τον φυσικοθεραπευτή Μάντζιο Θεόδωρο για την ιατρική κάλυψη που μας προσφέρανε.

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν οργανωτικά την ομάδα μας με οποιονδήποτε τρόπο».

Οι συνθέσεις και τα σετ

Γιάννενα-Καμπανιακός (3-1):25-17, 25-15, 23-25, 26-24

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ(Ζαρκαλής – Δημητρίου – Λώλης): Παπάζογλου, Καλύβα-λ, Λάγκα, Χατζηγιαννάκου, Κλούμπα, Στεφάνου-λ, Τζαλαλή, Παππά-Ζώη, Ασημακίδου, Χαρατζόγλου, Ντέρου, Αλεξίου.

ΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γερακούδη): Ρογκότη, Δόγρανλη-λ, Ροΐδη, Φαλέγκα, Μαργαριτοπούλου, Ακριβοπούλου, Μητροπούλου, Μητροπούλου Στ. Κουντουρά, Κηπουρού.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...