Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Ασημένιο» για κόουτς Βάσοβιτς και Ίβκοβιτς στο Eurovolley U19

«Ασημένιο» για κόουτς Βάσοβιτς και Ίβκοβιτς στο Eurovolley U19

Ο προπονητής του ΑΟ Θήρας και Ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας U19 Β. Βάσοβιτς οδήγησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των νεανίδων στον τελικό του Εurovolley, όπου σχεδόν άγγιξε το χρυσό μετάλλιο αφού η αναμέτρηση κόντρα στην Ιταλία κρίθηκε στις λεπτομέρειες του τάι μπρέικ.

Η Σερβία αν και προηγήθηκε 13-11 στο 5ο σετ, έμεινε με τον τίτλο της δευτεραθλήτριας Ευρώπης στις νεανίδες με την Ιταλία να κατακτά την πρώτη θέση 2-3 (25-17, 25-27, 21-25, 25-15, 15-17) .

Ο Βάσοβιτς αναμένεται στις 9 Σεπτεμβρίου στη Σαντορίνη, για να αναλάβει και επίσημα τα νέα του καθήκοντα στον πάγκο της ομάδας μας ενώ στις αποσκευές του έρχεται μαζί με ένα χρυσό (Βαλκανικό U19) και ένα ασημένιο μετάλλιο ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Με τον ίδιο απολογισμό μεταλλίων έρχεται στον Παναθηναϊκό και η νεαρή διαγώνιος Αναστασία Ίβκοβιτς. Η εκλεκτή του Μπράνκο Γκάιτς είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και στις δυο διοργανώσεις και αναμένεται προσεχώς να ενσωματωθεί με τη νέα τις “πράσινες” που συνεχίζουν την προετοιμασία τους χωρίς την Αντόρα Ανάε.