Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Ασπίδα» Εθνικού σε Μουστακίδη

«Ασπίδα» Εθνικού σε Μουστακίδη

Aνακοίνωση-υπεράσπιση του Σάκη Μουστακίδη, εξέδωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης για τα σχόλια που δημιουργήθηκαν με αφορμή τη δήλωση του προπονητή της ομάδας «η ομάδα είναι άρρωστη», μετά την εντός έδρας ήττα της Εβρίτικης ομαδας απο τον Παμβοχαϊκό (0-3).

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με αφορμή τα διάφορα «επώνυμα» ή ανώνυμα σχόλια, αλλά και την κριτική «καφενειακού» τύπου, που σκοπό έχει να πλήξει το κύρος και την αξιοπιστία τεχνικού τιμ και διοίκησης, οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής:

Από μόνη της η διαπίστωση του προπονητή μας ότι «η ομάδα είναι άρρωστη», αποτελεί υγιή στάση, ψύχραιμη αντίδραση και γενναία αυτοκριτική, στοιχεία που καθιστούν δεδομένη την προοπτική ανάκαμψης της ομάδας έπειτα από τα ατυχή αποτελέσματα!

Η συνεργασία στο προπονητικό τιμ είναι άψογη και όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται από κοινού με τους Σάκη Μουστακίδη και Άκη Σιδηρόπουλο να μοχθούν και να εργάζονται καθημερινά για το συμφέρον της ομάδας.

Στον αθλητισμό, πολύ δε περισσότερο στο βόλεϊ, τα πράγματα δεν είναι άσπρο -μαύρο και φυσικά δεν μπορούν όλα τα αποτελέσματα να είναι νικηφόρα (αν και με τον φετινό Εθνικό αυτό συμβαίνει στους αγώνες της Ευρώπης).

Και η νίκη και η ήττα προκύπτουν από μια σειρά παραγόντων που είναι αστάθμητοι, πολύ δε περισσότερο όταν αγωνίζονται άνθρωποι και όχι ρομπότ.

Η πορεία και οι στόχοι του Εθνικού και την φετινή χρονιά παραμένουν σταθεροί και πάνω σε αυτό το πλάνο εργάζονται από κοινού και αρμονικά προπονητές, παίκτες και πρωτίστως η διοίκηση. Κάποια ατυχή αποτελέσματα δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο σε αυτή την πορεία και τους στόχους μας!

Τέλος, προς όλους εκείνους που θέλουν να δημιουργήσουν διχόνοια και τριγμούς μέσα στον Εθνικό, ας γίνει γνωστό πως ο Εθνικός δεν επηρεάζεται από τέτοιου είδους λασπολογίες και συκοφαντίες».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...