ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Αστακός» η Γλυφάδα

«Αστακός» η Γλυφάδα

«Δρακόντεια» είναι τα μέτρα ασφαλείας του Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών που θα διεξαχθεί στην Γλυφάδα καθώς οι Αστυνομικές δυνάμεις φρόντισαν να πάρουν θέση από το πρωί στο «Μ. Λιουγκας» προκειμένου να μην δημιουργηθεί το παραμικρό παρατράγουδο στην διοργάνωση…

«Ο φόβος φιλά τα έρμα» αναφέρει η λαϊκή παροιμία και μετά τα όσα έχουν προηγηθεί στην Λευκάδα και το περιθώριο του γυναικείου τελικού του Κυπέλλου στο μπάσκετ μεταξύ των «αιωνίων», η ΕΛ.Α.Σ σε συνεργασία με τον Δήμο Γλυφάδας και την ΕΟΠΕ, έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για το Final 4 του Κυπέλλου ανδρών στο βόλεϊ.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας είναι εντυπωσιακά τεράστια και το γήπεδο της Γλυφάδας από το πρωί του Σαββάτου είναι… «αστακός», καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις (ΥΜΕΤ-ΜΑΤ) έχουν κάνει έντονη την παρουσία τους.

ELLAS-5Ενδεικτικό των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που έχουν παρθεί από την Αστυνομία είναι και ο έλεγχος που πραγματοποιήθηκε στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου από ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί της ΕΛ.ΑΣ.

Στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου τα πάντα είναι ελεγχόμενα πλέον και εκτός από την Αστυνομία υπάρχει και σεκιούριτι που είναι επιφορτισμένοι για τον έλεγχο των φιλάθλων εντός γηπέδου.

FOTO 

ELLAS-1 ELLAS-3 ELLAS-2 ELLAS-4