ΔΙΕΘΝΗ

Ασταμάτητη η Ανθή, παρουσία Μπρακότσεβιτς

Ασταμάτητη η Ανθή, παρουσία Μπρακότσεβιτς

Η Imoco Volley Conegliano της διεθνούς Ανθής Βασιαλντωνάκη, ενισχυμένη με  Σέρβα σουπερστάρ, Μπρακότσεβιτς, μπήκε “με το δεξί” στη σειρά των τελικών των πλέι οφ της ιταλικής Serie A Γυναικών.

Παρουσία περίπου 5.500 έκπληκτων θεατών, όχι μόνο με την εμφάνιση των “πανθήρων” του Ματσάντι, αλλά με την παρουσία της, ύστατης μεταγραφικής “βόμβας”, διεθνούς Σέρβας διαγώνιας, Γιόβανα Μπρακότσεβιτς το “Palla Verde” έζησε μεγάλες στιγμές, καθώς στον α’ τελικό του πρωταθλήματος η “οικοδέσποινα” ομάδα καλύτερη σε επίθεση, μπλοκ και σερβίς επικράτησε με 3-0 (25-17, 25-20, 25-23) σετ της Πιατσέντζα.

Κι αν η ξένη διαγώνια, Μπρακότσεβιτς “έκλεψε” τις εντυπώσεις και μόνο από τον πάγκο της Κονελιάνο, στο τάραφλεξ μια άλλη ξένη διαγώνια, η “δικιά” μας Ανθή Βασιλαντωνάκη, κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου με τους 8 πόντους της, αγωνιζόμενη ως βασική ακραία στο πλευρό της Αμερικανίδας Ρόμπινσον, που πέτυχε 18 πόντους, έναν λιγότερο από την Ορτολάνι (19π).

Για την φιλοξενούμενη ομάδα της Σέρβας πρώην άσου του Ολυμπιακού, Ογκνιένοβιτς (2π) μια ντουζίνα πόντους πέτυχε η Μπελιέν.

Αναφερόμενος πάντως στο θέμα της Μπρακότσεβιτς, που θα αντικαταστήσει την τραυματία Μέγκαν Ίζι, ο τεχνικός της Κονελιάνο Ματσάντι τόνισε πως “η Γίοβανα προπονείται εδώ και δύο μήνες μαζί μας, μετά τον τοκετό της, και ακόμη κι αν επιστρέψει η Ίζι, η ομάδα θεωρεί ότι μπορεί να αποτελέσει μία λύση παραπάνω”.

Ο δεύτερος τελικός θα διεξαχθεί στις 28 Απριλίου στην Πιατσέντζα.

Fotos: Lega Pallavolo / Facebook Imoco