Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ασταμάτητος ο Αίαντας

Ασταμάτητος ο Αίαντας

Ανάλυσε το

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών πανηγύρισε ο Αίας Ευόσμου που επιβλήθηκε με 3-0 της ουραγού ΑΕΚ.

Η ομάδα του Ευόσμου έφτασε πολύ γρήγορα στο 1-0 σετ με την ΑΕΚ όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια να αργεί να μπει στο ματς.

Ωστόσο στα άλλα δύο σετ, οι γηπεδούχες αν και έπαιρναν από νωρίς σημαντικές διαφορές, η ΑΕΚ έβρισκε λύση και επέστρεφε.

Χαρακτηριστικά στο τρίτο σετ το 16-7 και το 17-12 μετατράπηκε σε19-19. Οι δυο ομάδες πήγαν έτσι μέχρι το το 22. Εκεί όμως ο Αίας έκανε το 24-22 και τελικά πήρε το σετ με 25-23 και μαζί το σημαντικό τρίποντο.

Τάδε έφη…

Ηλιας Ζωλασταθιάδης: «Κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια να δώσουμε ένα σετ στον αντίπαλο, κάνοντας τα ίδια ακριβώς λάθη στα ίδια σημεία. Κρατάμε από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες τους 10 βαθμούς αν και πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους και πάμε με όλες μας τις δυνάμεις την επόμενη αγωνιστική στην Σαντορίνη για να κάνουμε την έκπληξη».

Χάρης Σκουτελάκος: «Στόχος της ομάδας ήταν να χαλάσουμε την υποδοχή του Αίαντα κι όταν τα καταφέρναμε ήμασταν κοντά στο σκορ ή μπορέσαμε να καλύψουμε σημαντικές διαφορές. Απλά τα πολλά λάθη και ειδικά αυτά που έγιναν στο πρώτο σετ δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε κάτι καλύτερο».

Με τη γλώσσα των αριθμών

Τα σετ: 25-13, 25-21, 25-23
Αίας (Ζωλασταθιάδης): Ξανθοπούλου, Τζιαρλή, Αποστολίδου, Τζούριτς, Κλίβελαντ, Ανδρονικίδου, Γεωργιάδου -λ / Σωτήρογλου-λ, Φαλέγκα, Χαμαλίδου, Βασιλοπούλου.
ΑΕΚ (Σκουτελάκος) Νούσια, Κουτρουμπή, Καράτερζη, Ζίγκα, Γεωργαντά, Αργυροπούλου, Μπελιά –λ / Φιλιπιόνκα, Βενέτη.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...