ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Άθλεσης: «Η εμπειρία μας με τη Θήρα»!

Άθλεσης: «Η εμπειρία μας με τη Θήρα»!

Την εμπειρία που βίωσαν οι αθλήτριες της Άθλεσης Λάρισας όταν συνάντησαν τον Α.Ο.Θήρας στο κλειστό της Νεάπολης, επισημαίνει με δελτίο τύπου η Θεσσαλική ομάδα.

Το πρωτοεμφανιζόμενο σωματείο στο αθλητικό γίγνεσθαι του Θεσσαλικού βόλεϊ, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την υψηλού επιπέδου προπόνηση της Σαντορίνης και μετά οι νεαρές αθλήτριες να μιλήσουν από κοντά με τα αστέρια της ομάδας.

Μάλιστα παραμονή του αγώνα της Θήρας με το Φιλαθλητικό για τη 13η αγωνιστική της Α1, το Δ.Σ της Άθλεσης παρέθεσε γεύμα προς τιμήν του Α..Ο.Θήρας καθώς και στον προπονητή Απόστολο Οικονόμου και τον βοηθό προπονητή κ. Σωτήρη Γκότση, οι οποίοι είναι παιδιά της Λάρισας και τιμούν την πόλη με την προπονητική τους πορεία στα σαλόνια του επαγγελματικού βόλεϊ.

Μάλιστα το ΔΣ της Άθλεσης σημειώνει ότι «ευχαριστεί την διοίκηση του Α.Ο.Θήρας και ιδιαίτερα τον κ.Οικονόμου για την αποδοχή της πρόσκλησης διότι η εμπειρία που ζήσαμε αθλήτριες και γονείς ήταν μοναδική.»

Στον αγωνιστικό τομέα η Άθλεση, επικράτησε με 3-0 του Γ..Σ.Τυρνάβου για το πρωτάθλημα Γυναικών ΕΠΕΚΕΛ.Όσον αφορά το πρωτάθλημα κορασίδων, ηττήθηκε από το φαβορί της διοργάνωσης ΕΑΛ, αλλά για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε με την εμφάνιση της, ότι παρόλο που είναι νέο σωματείο έχει πολύ μεγάλες προοπτικές για το μελλον.

Athlesi thyra trapezi  789Oikonomou me proponites 456