Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αθλητική Ένωση Κομοτηνής: Άριστα σε παρουσία και επικοινωνία!

Αθλητική Ένωση Κομοτηνής: Άριστα σε παρουσία και επικοινωνία!

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής αποχαιρέτησε τα σαλόνια της Α1 αλλά ως παρουσία στο σύνολό της αλλά και ως… επικοινωνία ξεχώρισε στη φετινή Volleyleague.

Καλά είναι τα αγωνιστικά, οι νίκες και οι ήττες αλλά η εικόνα για μια ομάδα είναι το σύνολο των ανθρώπων της και του τρόπου που αντιμετωπίζουν το βόλεϊ. Σε αυτόν ειδικά τον τομέα η Κομοτηνή αρίστευσε!

Αμεσότητα, ενημέρωση και αγάπη για το βόλεϊ σε καθημερινή βάση μέσω της ιστοσελίδας και ακόμα περισσότερο μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης στο facebook! Εύστοχα μηνύματα σε καθημερινή βάση, κοινωνικά και βολεϊκά -πέραν της σωστής ενημέρωσης- απέδειξαν το μεράκι των ανθρώπων της Κομοτηνής και του γραφείου Τύπου ειδικότερα για το άθλημα.

Σαν Volleyplanet θα ήταν άδικο να μην το αναγνωρίσουμε και να το σημειώσουμε με την ευχή να ακολουθήσουν και άλλοι.

Εις το επανιδείν λοιπόν… όπως ανέφερε η Κομοτηνή στην ανακοίνωσή της μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον υποβιβασμό της στην Α2:

“Ολοκληρώθηκε με τον πιο λυπηρό τρόπο η σεζόν για την Α.Ε. Κομοτηνής, καθώς για τρίτο παιχνίδι η ομάδα μας γνώρισε την ήττα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Δεν είναι ώρα για απολογισμούς και δάκρυα, παρά μόνο για να σηκώσουμε εκ νέου τα μανίκια μας, να βάλουμε βάσεις και να μην αφήσουμε τα κέρδη της φετινής χρονιάς να πάνε στον βρόντο.

Μια χρονιά που από την αρχή είχε πολλές δυσκολίες και απαιτήθηκαν σημαντικές υπερβάσεις.

Κερδίσαμε πολλά παρά τις δυσκολίες και τις ήττες. Την πανελλήνια αναγνώριση για τις δράσεις μας εντός και εκτός γηπέδου, ένα αμιγώς βολεϊκό γήπεδο, έναν κόσμο που αγάπησε το άθλημα και την ομάδα ειδικότερα. Ανθρώπους που αφιέρωναν πολλές ώρες από τη ζωή τους για να στηρίξουν την προσπάθεια.

Μα πάνω από όλα κερδίσαμε μία νέα γενιά φιλάθλων, για τους οποίους οφείλουμε και πάνω στους οποίους θα κτίσουμε βάσεις για να φτιάξουμε ένα ακόμα πιο δυνατό «οικοδόμημα» με μόνο στόχο να γεμίζει το γήπεδο και να βλέπουμε οικογένειες στις κερκίδες και μεγάλες ομάδες να έρχονται εκ νέου στην πόλη μας.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που μας στήριξαν, τους χορηγούς που επέλεξαν να προβληθούν μέσα από τον σύλλογο μας, τους εκπροσώπους του τύπου που βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό για την προβολή των δράσεων του Συλλόγου και όσους ήταν και θα είναι στο πλευρό μας και τα επόμενα χρόνια!

Η διοίκηση του Συλλόγου αποτελεί εγγύηση σταθερότητας για τα επόμενα χρόνια, ούσα πλέον πιο έμπειρη και πιο «διαβασμένη»

Δεν λέμε αντίο… παρά μόνο εις το επανιδείν…”