A2

Άθλος Ορεστιάδας : «Φιλικές οι σχέσεις μας με την ΑΕ Κομοτηνής»

Άθλος Ορεστιάδας : «Φιλικές οι σχέσεις μας με την ΑΕ Κομοτηνής»

Ανακοίνωση για τα όσα διαδραματίστηκαν στον πρόσφατο αγώνα  κόντρα στην ΑΕ Κομοτηνής εξέδωσε ο Άθλος Ορεστιάδας ο οποίος υπογραμμίζει ότι έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία τονίζοντας παράλληλα πως οι σχέσεις του με την ομάδα της Κομοτηνής παραμένουν φιλικές…

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας μας κόντρα στην ΑΕ Κομοτηνής το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και που πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας θα θέλαμε να διευκρινίσουμε  τα παρακάτω :

Α) Στον αγώνα υπήρχε πάθος και ένταση από τους αθλητές των δύο ομάδων λόγω της κρισιμότητας του καθώς αυτός ήταν ντέρμπι  πρωτοπόρων της βαθμολογίας του ομίλου, όμως σε καμία περίπτωση αθλητές και παράγοντες των δύο ομάδων δεν ήρθαν στα χέρια. Οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι κάτι παραπάνω από φιλικές και αυτό αποδεικνύεται με την διεξαγωγή φιλικών αγώνων μεταξύ τους, αλλά και την φιλοξενία του τμήματος Παίδων της Α.Ε. Κομοτηνής από τον Άθλο στην Ορεστιάδα τον Απρίλιο 2017 στο διεθνές τουρνουά.

Β) Παράγοντες του Άθλου Ορεστιάδας ποτέ δεν θα μπορούσαν να προτρέψουν αθλητές τους στο να μην χαιρετίσουν τους αντιπάλους τους.

Γ) Όσον αφορά τις «διαφορές» που αναφέρονται σε δημοσίευμα, αυτές είναι αγωνιστικές και μόνο κατά την διάρκεια του αγώνα και όχι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Δ) Όσον αφορά την διαιτησία του αγώνα σαφέστατα και ο Άθλος έχει πολλά και δικαιολογημένα παράπονα, αφού σε καθοριστικά σημεία του 4ου σετ οι διαιτητές υπέπεσαν σε σημαντικά λάθη τα οποία αδίκησαν την ομάδα μας,  αλλά και εκνεύρισαν τους αθλητές μας.  Επίσης  αν αληθεύει ότι ο δεύτερος διαιτητής αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε τέτοιας κρισιμότητας  αγώνα της Α2, είναι κάτι το οποίο θα πρέπει στο μέλλον να αποφεύγεται για το καλό του αθλήματος.

Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας πιστή στις αρχές του ευ αγωνίζεσθε αυτό  που θέλει να υποσχεθεί είναι ότι στον επικείμενο αγώνα κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Ορεστιάδα την Τετάρτη (13/12), η αποστολή της ΑΕ Κομοτηνής θα τύχη άριστης φιλοξενίας.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...