Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αττικό ντέρμπι στο Ζηρίνειο

Αττικό ντέρμπι στο Ζηρίνειο

Στο Ζηρίνειο η Κηφισιά υποδέχεται τον «μαχητικό» Μίλωνα στο ντέρμπι των Αθηνών (4η αγωνιστική, 23/1, 18:00, Livestreaming VL) που και οι δύο ομάδες στοχεύουν στη νίκη και το βαθμολογικό όφελος.

Η Κηφισιά προέρχεται από μεγάλη νίκη επί του ΟΦΗ στη Κρήτη με 3-0 και δηλώνει έτοιμη να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της με τον Κυριάκο Σπυριούνη να είναι το πρόσωπο του αγώνα αντιμετωπίζοντας την πρώην του ομάδα.

Ο προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς δήλωσε: «Το παιχνίδι στο Ζηρίνειο απέναντι στον Μίλωνα είναι κομβικής σημασίας για την Κηφισιά, καθώς θα δείξει σε μεγάλο βαθμό που θα κινηθούμε τη φετινή περίοδο και τι μπορούμε να περιμένουμε από την ομάδα. Μέσα στην έδρα μας θα πρέπει να έχουμε καλό σερβίς ώστε να χαλάσουμε την υποδοχή των φιλοξενούμενων, ενώ ιδιαίτερα σημαντικό θα είναι να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί στο side out απέναντι σε μία σκληρή ομάδα. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και μακάρι να πανηγυρίσουμε τη δεύτερη νίκη μας στο πρωτάθλημα».

Ο Μίλωνας προέρχεται από την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό και το βαθμό που πήρε στον Άγιο Θωμά. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέλει να κυνηγήσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρας δήλωσε: «Όπως δείξαμε με τον Παναθηναϊκό είμαστε καλά, είμαστε δυνατοί και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ελεύθερα για μία καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Κηφισιά είναι πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα που παίζει σταθερά. Πρέπει να έχουμε διάρκεια και καλό ρυθμό σε ένα γήπεδο πολύ ιδιαίτερο και δύσκολο. Μακάρι να γίνει καλός αγώνας και γιατί όχι να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...