Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αβεβαιότητα και ανασφάλεια

Αβεβαιότητα και ανασφάλεια

Καμπανάκι κινδύνου και SOS στην ΑΕΚ «χτυπά» ο Γενικός αρχηγός του «κιτρινόμαυρου» ΤΑΑ Μάνος Μακρής και με δηλώσεις του στον SportFm.gr  μιλά για την απουσία χρηματοδότη, τα λάθη που έγιναν και το αβέβαιο μέλλον της ομάδας…

Ένα βήμα πριν το… κανονάκι βρίσκεται η ΑΕΚ η οποία προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί όρθια και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και την κατάσταση διοικητικής ερήμωσης. Ο Μάνος Μακρής είναι ο μόνος που έμεινε στην ομάδα να παλεύει με τα κύματα και να προσπαθεί να βρει λύσεις σε ένα τμήμα που είναι ακυβέρνητο.

Μιλώντας στον Sportfm.gr o Μακρής ήταν ειλικρινείς και ξεκάθαρος λέγοντας «Προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να μην διαλυθεί ότι όμορφο φτιάξαμε τους τελευταίους τρεις μήνες. Δυστυχώς όμως παλεύω μόνος μου. Δεν είμαι άμοιρος ευθυνών, αλλά δεν είμαι ο μόνος που έχω κάνει λάθη», τόνισε και συνέχισε υπογραμμίζοντας «Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ΑΕΚ αυτή την στιγμή είναι η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια που έχουν όλοι όσοι βρίσκονται στην ομάδα. Το τμήμα είναι εγκλωβισμένο. Εγώ είμαι υποχρεωμένος να παλέψω και θα το κάνω. Εγώ έκανα όλες τις συμφωνίες, αλλά τον Μάιο είχαμε πάρει υποσχέσεις οι οποίες δεν τηρήθηκαν. Ήταν λάθος μου που παρέμεινα, έπρεπε να έχω φύγει όταν ολοκληρώθηκε η χρονιά. Η αγάπη μου όμως για το τμήμα και τα λόγια που πίστεψα από κάποιους με κράτησαν στην ομάδα».

Όσον αφορά το μέλλον της ομάδας στο πρωτάθλημα ο κ. Μακρής δήλωσε «Πρέπει να βρεθεί χρηματοδότης να αναλάβει το τμήμα, αλλιώς η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη. Πρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί που περιμένουν την ΑΕΚ να διαλυθεί ότι ακόμα και αν συμβεί αυτό τα χρέη δεν σβήνονται. Παραμένουν στην ερασιτεχνική και θα τα διεκδικήσουν από εκεί αν δεν υπάρχει ΤΑΑ στο μέλλον».