ΔΙΕΘΝΗ

Αυγουστιάτικο σερβίς στους πρώτους επίσημους αγώνες water volley της Λιουμπλιάνα!

Αυγουστιάτικο σερβίς στους πρώτους επίσημους αγώνες water volley της Λιουμπλιάνα!

Έτοιμη να “γράψει ιστορία” είναι τον επόμενο μήνα η Λιουμπλιάνα καθώς στις 12 και 13 Αυγούστου, η πρωτεύουσα της Σλοβενίας θα γίνει η πρώτη πόλη στον κόσμο που θα φιλοξενήσει επίσημα  αγώνες water volley.

Μετά από δύο εξαιρετικά επιτυχημένες προωθητικές εκδηλώσεις, το τουρνουά “re:do Volleyball on Water Ljubljanica 2023” υπόσχεται θεαματικούς αγώνες βόλεϊ σε άλλη… διάσταση! Στην καινοτόμο αυτή διοργάνωση ζευγάρια από διάφορες χώρες θα διαγωνιστούν για τις κορυφαίες θέσεις στις κατηγορίες ανδρών-γυναικών, ενώ πέρα από τη δόξα των πρώτων αθλητών που θα παίξουν υδάτινο βόλεϊ θα υπάρχει και ελκυστικό χρηματικό έπαθλο. Οι διεθνείς της Σλοβενίας στο βόλεϊ και το μπιτς βόλεϊ Crtomir Bosnjak και Alan Kosenina έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, καθώς επίσης και οι Αυστραλοί Rob Reeves και Declan Tiso.

Θυμίζουμε ότι μέχρι σήμερα το θαλάσσιο βόλεϊ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο της προώθησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ανδρών, το οποίο φιλοξένησε η Σλοβενία ​​μαζί με τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ολλανδία το 2019. Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον προκάλεσε όμως το περσινό θέαμα στη Λιουμπλιάνα, στο πλαίσιο της προβολής του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Arena Stozice και το οποίο παρακολούθησαν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον φίλαθλοι σε όλο τον κόσμο.