Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αυλαία για ΠΑΟΚ κόντρα στην Κηφισιά

Αυλαία για ΠΑΟΚ κόντρα στην Κηφισιά

Με τον εξ αναβολής αγώνα της 7ης αγωνιστικής ΠΑΟΚ – Κηφισιά συνεχίζεται την Δευτέρα (22/3, 20:00, Live Streaming TV) η αγωνιστική δράση στην Volleyleague.

Μετά από αρκετές περιπέτειες ΠΑΟΚ και Κηφισιά μπαίνουν άρον -άρον στο γήπεδο προκειμένου να ολοκληρώσουν την 7η αγωνιστική και να μειώνονται πλέον οι εκκρεμότητες για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ παρά τα 4 κρούσματα κορονοϊου που έχει στην ομάδα συμφώνησε να αγωνιστεί κανονικά απέναντι στους “κυανόλευκους” της Αθήνας σε έναν αγώνα που πλέον είναι ανοικτός σε όλα του τα αποτελέσματα.

Ένα παιχνίδι όπου για τους γηπεδούχους είναι το τελευταίο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και πριν μπει στην μάχη της τελικής φάσης.

Από την πλευρά της Κηφισιάς ο αγώνας αυτός είναι μια ευκαιρία ακόμη για βαθμολογικό όφελος μιας και οι “κυανόλευκοι” στοχεύουν στην κατάκτηση της 5ης θέσης.

Ο προπονητής του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς είπε «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, το οποίο ούτως ή άλλως είναι από τα πιο δύσκολα της περιόδου, Οι απουσίες του ΠΑΟΚ αυτή τη χρονική στιγμή περισσότερο μας μπερδεύουν, παρά μας κάνουν να επαναπαυθούμε. Δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι η ποιότητα πολλών παικτών του ΠΑΟΚ είναι τέτοια που δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού. Εμείς καλούμαστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ποιοτικοί στην υποδοχή. Επίσης πρέπει να έχουμε αποτελεσματικό side out απέναντι στα καλά σέρβις του ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να είμαστε “σκληροί” και ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος προκειμένου να κατακτήσουμε βαθμό ή βαθμούς μέσα στην Πυλαία».

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Εξ αναβολής)

PAOK Sports Arena, 20.00 (Live Streaming TV): ΠΑΟΚ – Α.Ο.Π. Κηφισιάς
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Γεωργιάδης, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Σταυρίδης, Λούμσι, Γραμματεία: Πασπαλά Αικ..