Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αυλαία στην Ερμούπολη για Φοίνικα και ΟΦΗ

Αυλαία στην Ερμούπολη για Φοίνικα και ΟΦΗ

Πριν προλάβουν να στεγνώσουν οι φανέλες από την αναμέτρηση της Αθήνας κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Φοίνικας Σύρου ξαναμπαίνει στο γήπεδο την Τετάρτη (24/3, 18:00μμ) προκειμένου να υποδεχθεί τον ΟΦΗ στον εξ αναβολής αγώνα της 14ης αγωνιστικής. Αγώνας που θα είναι και ο τελευταίος των δύο ομάδων για την φετινή κανονική περίοδο.

Στην Ερμούπολη ο Φοίνικας Σύρου θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια της Volleyleague με χαμόγελα που θα δώσουν σε όλους αισιοδοξία για την τελική φάση του πρωταθλήματος.

Ένας μίνι μαραθώνιος για τους νησιώτες που ολοκληρώνεται στις Κυκλάδες και που φέρνει τους “Πειρατές” αποφασισμένους για το τρίποντο που θα τους χαρίσει την 2η θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Ιγκόρ Γιούρισιτς όπως και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Ο Χαβανέζος ακραίος του Φοίνικα, Κουπόνο Φεϊ, αναφερόμενος στον αγώνα με τον ΟΦΗ τόνισε «Είναι πολύ δύσκολη χρονιά η φετινή και είμαστε ενθουσιασμένοι που ολοκληρώνουμε την κανονική περίοδο φιλοξενώντας τον ΟΦΗ στο γήπεδό μας. Ο τελευταίος αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες και θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και κάναμε λιγότερα λάθη. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ομάδα του Φοίνικα ΟΝΕΧ και πιστεύω ότι όλα μπορούν να συμβούν στα play offs».

Απο την άλλη πλευρά ο ΟΦΗ στο τελευταίο του φετινό αγώνα στην Volleyleague στοχεύει σε μια καλή εμφάνιση μακριά απο όποιο βαθμολογικό άγχος. Οι Κρητικοί του Άκη Φλαούνα βρίσκονται ουραγοί της βαθμολογίας με 3 βαθμούς μετρώντας μόλις 1 νίκη και 12 ήττες.

Ο αρχηγός του ΟΦΗ, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, αναφερόμενος στον αγώνα της Σύρου τόνισε «έχουμε ένα ταξίδι, ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Παίζουμε με μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική, που παίζει πολύ καλό βόλει. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε και εμείς ανταγωνιστικοί και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Απο την πλευρά του ο Γερμανός διαγώνιος των Κρητικών, Christoph Marks, δήλωσε «μπορεί να είναι και το τελευταίο μας παιχνίδι. Έχουμε κίνητρο. Ψάχνουμε μια νίκη, γιατί όχι. Θα το προσπαθήσουμε», ενώ ο Μιχάλης Σαρικείσογλου, συμπλήρωσε «όλοι ξέρουμε τι ομάδα είναι ο αντίπαλος. Είναι και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι μας αναλογεί για να τελειώσουμε την κανονική διάρκεια με μια καλή εμφάνιση. Μετά θα περιμένουμε τις εξελίξεις, ότι μας πεί η Λίγκα για πλέι-άουτ και Κύπελλο».