Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Αυλαία των Play-out στο Ζηρίνειο

Αυλαία των Play-out στο Ζηρίνειο

Τον τελευταίο αγώνα των play-out αλλά και της φετινής χρονιάς για τη Volleyleague δίνουν στο Ζηρίνειο (14/4, 19:00, Live Streaming VL) Κηφισιά και Μίλωνας. Αγώνας διαδικαστικού χαρακτήρα καθώς δεν αλλάζει τίποτα στην βαθμολογική κατάταξη των ομάδων.

H Kηφισιά έχει εξασφαλίσει την 5η θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος και ο αγώνας είναι καθαρά για λόγους γοήτρου. Οι προηγούμενοι δύο αγώνες κρίθηκαν στο τάι μπρέικ με νίκες της Κηφισιάς.

Ο ακραίος της Κηφισιάς δήλωσε Φρίξος Κωτσάκης δήλωσε «Είναι το τελευταίο παιχνίδι μιας δύσκολης αλλά επιτυχημένης σεζόν. Το γεγονός ότι δεν έχει βαθμολογική σημασία δίνει το δικαίωμα και την ευχέρεια να αγωνιστούν παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής αλλά συνέβαλαν τα μέγιστα σε κάθε προπόνηση για να παραμείνουμε σε καλό επίπεδο».

Αναφερόμενος στην κλήση του στην Εθνική ομάδα τόνισε Νιώθω υπερηφάνεια  και χαρά που ανήκω σε αυτό το γκρουπ αθλητών. Όλοι μας έχουμε κοινό στόχο να πάμε την ελληνική ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούμε . Προσωπικά θα δώσω ότι μπορώ για να πετύχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα όλους τους στόχους του».

Τελευταία παράσταση και για τον Μίλωνα που θα κλείσει τη σεζόν με την 6η θέση που είναι η καλύτερη όλων των εποχών μετά και τις σεζόν 1978-79 και 1972-73 που ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης είχε καταφέρει να μπει στην πρώτη εξάδα της κορυφαίας κατηγορίας. Από τον αγώνα θα απουσιάσουν ο Γιάννης Μαντέκας που βρίσκεται στο στάδιο ανάρρωσης από covid-19 και ο Ηλίας Λάππας που είναι τραυματίας.

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε «Είναι ένας αγώνας διαδικαστικού χαρακτήρα αλλά και μία ευκαιρία να αγωνιστούν όσα παιδιά είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής όλη τη χρονιά. Για μας η 6η θέση είναι μία επιτυχία και δικαίωση του αρχικού σχεδιασμού».