Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αυλαία σε Ρέντη και Ηλιούπολη

Αυλαία σε Ρέντη και Ηλιούπολη

Σε Ρέντη και Ηλιούπολη ανοίγει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί την ομάδα των Μακεδόνων Αξιού (19:00), ενώ λίγη ώρα αργότερα (19:30) στο κλειστό της Ηλιούπολης η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Πανναξιακό.

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 17ης αγωνιστικής όπου ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στους Μακεδόνες Αξιού, ενώ δύσκολη αποστολή έχει η Ηλιούπολη που αντιμετωπίζει τον Πανναξιακό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ

Στο Ρέντη ο Ολυμπιακός απέναντι στους Μακεδόνες Αξιού έχει το απόλυτο πλεονέκτημα καθώς οι στόχοι και πορεία των δύο ομάδων είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές τους εμφανίσεις, να διευρύνουν το αήττητο σερί τους και παράλληλα να κάνουν μια καλή προπόνηση εν όψει των δυσκολότερων αγώνων.

Η πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου έχει δώσει ψυχολογία στις παίκτριες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ο οποίος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες της αθλήτριες που θα είναι στην αποστολή του αγώνα.

Η Ελίζαμπεθ Σκοτ αναφερόμενη για την αναμέτρηση δήλωσε «Προερχόμαστε από την πρόκριση στο Κύπελλο και έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό ρυθμό και θέλουμε να προσθέσουμε μια ακόμα καλή εμφάνιση και νίκη στο ενεργητικό μας, την Παρασκευή κόντρα στους Μακεδόνες».

Από την άλλη πλευρά η χρονιά για την ομάδα των Μακεδόνων Αξιού ήταν καταστροφική και το μαρτύριο της ουσιαστικά φθάνει στο τέλος του.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ουσιαστικά κοιτά την επόμενη χρονιά και απέναντι στον Ολυμπιακό θα προσπαθήσει να είναι όσο περισσότερο ανταγωνιστική μπορεί.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

Στο κλειστό της Ηλιούπολης ο Πανναξιακός θα επιδιώξει να πάρει την 14η νίκη του και να παραμείνει κοντά στην Σαντορίνη διεκδικώντας την 2η θέση.

Η αναμέτρηση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για το Σάββατο, ωστόσο έπειτα από αίτημα των «κυανοκίτρινων» για την επικείμενη κακοκαιρία μεταφέρθηκε την Παρασκευή.

Μάλιστα για τον ίδιο λόγω η αποστολή του Πανναξιακού θα ταξιδέψει αυθημερόν στην Αθήνα και θα επιστρέψει την επομένη.

Ο Νίκος Κωστακόπουλος θα έχει όλες τις αθλήτριες στην διάθεσή του, με την ομάδα να προέρχεται από ένα νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα και την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Την ίδια ώρα η Ηλιούπολη έχοντας φύγει οι ξένες και οι έμπειρες αθλήτριές της έχει χάσει την δυναμική του πρώτου γύρου γνωρίζοντας 8 διαδοχικές ήττες, ενώ τελευταία της νίκη ήταν την 8η αγωνιστική επί του Μαρκόπουλου στα Μεσόγεια.